Petar Nenadić (©Reuters)
Petar Nenadić (©Reuters)

Veliki problem za Srbiju: Petar Nenadić šest nedelja van terena

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.12.21. | 15:24

Ozbiljnija povreda butnog mišića

Ostalo je mesec i po dana do početka Evropskog prvenstva za rukometaše, a selektoru Toniju Đeroni već je stigla informacija od koje ga je zabolela glava.

Lider rukometne reprezentacije Petar Nenadić ozbiljnije je povredio butni mišić i za njega je, što se takmičenja tiče, ova godina završena. Kako je objavio njegov klub Vesprem na sajtu, kreativnog srednjeg beka čeka pauza od šest nedelja.

Izabrane vesti

A, tih šest nedelja se tačno poklapa sa početkom Evropskog prvenstva u Segedinu (13. januar), pa po tim informacijama deluje malo verovatno da Petar Pan srpskog rukometa može da se spremi za šampionat.

Nenadić je posle perioda kada nije igrao za reprezentaciju Srbije odlučio da se vrati kada je Španac Toni Đerona izabran za novog selektora. Najvažnije mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Francuske, propustio je zbog problema sa leđima, ali je kasnije igrao protiv Grčke.

Reprezentacija Srbije će na EP u Segedinu igrati u grupi sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom. Prve dve selekcije će proći u sledeći krug.


tagovi

Petar NenadićRukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara