FOTO: MN Press
FOTO: MN Press

Aleksandra Vukajlović: Posle šest godina provedenih u Mađarskoj igraću i u Rumuniji

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.22. | 15:51

Bronza na Mediteranskim igrama pa dobra sezona u Baja Mare!

Nakon što je šest godina provela u Mađarskoj (igrala je u tri kluba, prim.aut.) srpska reprezentativka promenila je tim, ali i zemlju. Sjajna rukometašica, ćerka poznatog rukometaša i sportskog radnika Dejana Vukajlovića i unuka čuvenog motocikliste Leka Vukajlovića, Aleksandra, parafirala je ugovor sa rumunskim CS Minaur Baja Mare. Trenutno se tim nalazi na pripremama za novu sezonu.

„Nakon teške sezone u Mađarskoj, koja je poslužila i za potpuni oporavak, u kojoj smo ostvarile dobar rezultat evo me u novom klubu. Inače, nakon sezone imali smo pripreme za Mediteranske igre pa je bilo malo dana za odmor. Na samim igrama ostvarile smo dobar rezultat jer smo uzele bronzanu medalju“, ističe Aleksandra Vukajlović.

Izabrane vesti

Verujemo da Vam je bilo lepo u Mađarskoj kada ste šest godina igrali u pravoj zemlji ženskog rukometa.

„Na redu je nova stranica moje karijere. Kvalitet se polako seli za Rumuniju jer je mnogo kvalitetnih rukometašica stiglo ovde. Moja ekipa je‚ šarena‚ igraju Brazilke, Hrvatice, Slovenke...Baja Mare je igrao Ligu šampiona, klub pokušava da se vrati na staze uspeha, uigravamo se, igramo kontrolne utakmice, nadam se da ću dati svoj pun doprinos“, završava naša reprezentativka Aleksandra Vukajlović

Piše: Đurđe MEČANIN


 


tagovi

Aleksandra Vukajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara