"Slavlje tima SAD"
"Slavlje tima SAD"

Amerima Rajder kup

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.10.16. | 09:21

Golferi SAD nakon osam godina „suše“ uspeli da pred svojim navijačima slave nad Evropom sa 17:11

Slavlje tima SADMožda zvuči smešno, ali Srbija je „prespavala“ najvažniji sportski događaj na planeti proteklih dana. Pošto verujemo da malo ko zna o čemu se radi, da odmah razjasnimo da je u pitanju bitka između golfera Sjedinjenih Američkih Dražava i Evrope.

Popularni Rajder kup održava se bijenalno, to jest jednom u dve godine neizmeničnio na tlu SAD ili EU, a proteklih dana „preko bare“, viđeno je njegovo 41. izdanje. Na terenima Hazeltajn nešnal golf kluba u Minesoti, vođeni prilično vatrenim navijačima domaći golferi nakon čak osam godina razočaranja slavili su s rezultatom 17:11. Evropi nije pomoglo ni to što je igrala praktično u najjačem sastavu sa najboljim golferom sadašnjice, Rorijem Meklrojom.

Izabrane vesti

Rajder kup je specifičan upravo po timskom takmičenju, ali i navijačima kojima je dozvoljeno da budu mnogo glasniji nego inače, tako da je atmesfera parktično fudbalska, Ako ste propustili ovo izdanje prestižnog takmičenja, preporučujemo vam da obavezno ispratite neko od sledećih. Nećete zažaliti.

(foto: Action Images)


tagovi

EvropagolfRori Mekilroj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara