Andrea Anastazi sa igračima (©CEV)
Andrea Anastazi sa igračima (©CEV)

Andrea Anastazi odlazi sa klupe Peruđe

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.04.23. | 10:13

Klub je na zvaničnom sajtu objavio da će naredne sezone promeniti trenera

Neko je morao da plati ceh... Nije Peruđa pokazala u završnici sezone partije koje su se od takve ekipe očekivale. Ispala je u polufinalu Kupa Italije, nešto kasnije i u polufinalu Lige šampiona, a onda i u četvrtfinalu plej-ofa domaćeg prvenstva.

Posle svega toga klub je objavio da će doći do raskida saradnje sa sadašnjim trenerom Andreom Anastazijem.

Izabrane vesti

U poslednje tri sezone italijanski tim je promenio tri trenera - pre Anastazija tu su bili Nikola Grbić i Vital Hejnen.

"Andrea Anastazi neće biti naš trener naredne sezone. Razmatramo druge kandidate za tu funkciju. Želimo da se zahvalimo Anastaziju na saradnji i doprinosu koji je dao u osvajanju Superkupa i Svetskog klupskog prvenstva. To su dva cilja koja smo ostvarili ove sezone. Svi u klubu mu želimo mnogo sreće u karijeri i privatnom životu", navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba koje je potpisao predsednik Đino Sirći.

Peruđa još nije završila sezonu, jer i dalje učestvuje u razigravanju za peto mesto u prvenstvu Italije. Posle tri ostvarene pobede je na dobrom putu da obezbedi učešće u Čelendž kupu naredne takmičarske godine.

Čak i da dođe do petog mesta, takav rezultat svakako neće popraviti loš utisak jer su glavni ciljevi bili osvajanje Lige šampiona i Skudeta.


tagovi

OK PeruđaCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara