""
""

Arivabene uzvraća udarac: U Monaku će se pevati Ferarijeva pesma

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.05.17. | 09:41

“U Španiji je proradio Luisov DRS i razlika u komponentama guma. Monako je druga priča”, jasan je šef Sukuderije

Za šefa Skuderije, Mauricija Arivabenea ishod VN Španije je razočaravajuć. On kaže da se tako nešto neće ponoviti narednog vikenda u Monaku. Naravno, nije sve tako crno ni bilo za Ferari u Španiji. On jednostavno malo preteruje budući da je Sebastijan Fetel na žilet izgubio pobedu, a Kimi Rajkonen odustao. Pa to je realno samo za nijansu lošiji rezultat od Mercedesovog. I njima je Valteri Botas odustao, a Luis Hamilton je pobedio.
“Šteta za krajnji rezultat… Iz Španije smo otišli znajući da imamo solidan i veoma brz bolid. Sebastijan je imao dobru trku od samog starta i bio je u mogućnosti da drži vodeću poziciju. U poslednjoj deonici je uspevao da zadrži Hamiltona iako je bio na sporijim gumama, ali ga je on pretekao zahvaljujući DRS-u”, rekao je Arivabene i naveo da se takva igranka neće ponoviti u Monaku.
“Prvenstvo je dugo. Trenutno smo usresređeni na Monako. To će biti potpuno drugačija trka, na skroz drugačijoj stazi. Spremni smo za još jednu uzbudljivu borbu“, zaključio je Arivabene koji uz to dodaje da svega onoga u Španiji ne bi bilo da je njegov vozač imao drugačiju kompomentu guma. On misli da je taj “detalj” presudio konačan ishod trke.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFormula 1Kimi RajkonenLuis HamiltonMauricio ArivabeneMercedes AMG PetronasSebastijan FetelVN MonakaVN Španije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara