""
""

Bekrić kritikuje organizatore, ali blista od zadovoljsta: Ispunio sam cilj, sada želim da uživam u finalu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.08.14. | 20:15

"Nikada do sada nije se dogodilo da dođemo na stadion i da počnemo da se zagrevamo, a da nas pre toga niko nije obavestio o pomeranju satnice i same trke. Zagrevanje je tako trajalo neverovatnih tri sata, ali sam i pored toga zadovoljan trkom", rekao je srpski as

Srpski atletičar Emir Bekrić rekao je posle polufinala na 400 metara prepone na prvenstvu Evrope da je sve takmičare pioremetilo pomeranje satnice trke.

Izabrane vesti

Bekrić se večeras plasirao u finale u toj disciplini, nakon sto je u svojoj polufinalnoj grupi zauzeo drugo mesto sa vremenom 49,21 sekundi, što je njegov najbolji rezultat ove sezone.
"Nikada do sada nije se dogodilo da dođemo na stadion i da počnemo da se zagrevamo, a da nas pre toga niko nije obavestio o pomeranju satnice i same trke. Zagrevanje je tako trajalo neverovatnih tri sata, ali sam i pored toga zadovoljan trkom. Ostvario sam ono što sam zacrtao, da budem prvi ili drugi u grupi, i da se plasiram u finale. U finalu želim da uživam u trci, bez pritiska", izjavio je Bekrić.

Finalna trka na 400 metara prepone na programu je u petak u večernjim satima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Srbijaep u atleticiEmir Bekrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara