Komentari na vest

Beograd želi reprizu iz 2011: Srbija napada treću vezanu evro-krunu, glavni izazivači Italija, Rusija i Turska

N

Neko je Kiralji a neko Terza

pre gotovo 3 godine

Napišite slobodno i da smo Italiju dobili 4 puta ove godine, 3 puta u prijateljskim utakmicama i 1 na OI, sa ubedljivih 3:0. Njima za razliku od tada neće igrati Katerina Boseti što je veliki udarac na njihovu reprezentaciju. Ruskinje dolaze bez pola tima iz Tokija, u nekom polu rekreativnom sastavu koji im je igrao i onu Ligu Nacija. Turkinjama nema dizača i blokera iz startne postave. Poljakinje bez prvog dizača. Ako nešto mrzim to su alibi tekstovi. Zašto ne sme da se napiše da je cilj Srbije na EP u SRBIJI - zlatna medalja? Za dvostruke evropske i svetske šampionke, treće na OI. Jel' možda zato da selektor ne bi odgovarao u slučaju manjeg rezultata i da se ponovo pripiše bilo šta drugo kao uspeh, pa ćeramo se dalje? Ako je bronza iz Tokija uspeh ove generacije, zašto Maja Ognjenović najavljuje igre u Parizu, da sa 40 godina baulja po terenu? Ima sada prelepu šansu da se oprosti od reprezentacije pred svojim navijačima, a od te olimpijske bronze valjda ne može bolje, tako nam je bar predstavljeno ovde u javnosti? A znači ipak se jurilo to zlato? Pa je sada prpa šta ako se desi kiks na EP. Pravili ste pre neki dan tabelu u kojoj se izjednačili Terzića i velikog DEJANA SAVIĆA. Njih dvojica ne da ne budu da budu izjednačeni, nego ne mogu da budu ni u istoj rečenici. Jedan je 20 godina smrdio na selektorskoj poziciji i upropastio odlične generacije svojim limitom (on jeste osvojio neke medalje i doneo trofeje, ali moglo se i daleko više, spram ulaganja koje je ženska odbojka imala od Sidneja 2000 u pokušajima da se izjednači po najsjajnijem odličju sa muškom odbojkom) dok je drugi za 7 godina osvojio sve i to u više navrata. Jedan zna da vodi selekciju samo kada je dobro (tajm-aut, 3 set utakmice sa Amerikom, gde se videla sva nemoć i taktička nepismenost našeg tima, rezultat 15:20 inače poslednji voz za neke promene: "Hajde malo, hajde malo... hajde malo... namrgođene ste, ja sam stalno takav ali vi niste") dok drugi prodrma i reprezentaciju koja gubi od Španije 4:7 da na kraju dođe do pobede i olimpijskog zlata. Za njih nikada nisu išli tekstovi glavni izazivači su ti i ti, jer se zna da kada vaterpolisti kažu: "Ide zlato" to zlato i dolazi u Srbiju. Jednom rečju: Ljudine! Za razliku od mnogih drugih...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Ne razumem zasto su zapravo vrlo bitna imena izostavljena u tekstu...Ana Eskamilja jeste jedna od najvecih aduta u Spaniji i licno je bas volim,jako dobra odbojkasica ali da se ne pomene Maria Segura Paljeres kao glavna zvezda tima je zaista neverovatno.Spanjolke imaju solidnog libera Albu Sancez,devojka bez alternative na svojoj poziciji,Rakel Montoro im takodje donosi dosta poena,Karlota Konrado nije nimalo losa isto.Kad pricamo o Grkinjama tu se definitivno pod broj jedan prica o Anti Vasilantonaki i Olgi Strancali kao ubedljivo najboljim odbojkasicama u timu,ne znam jel im igra Atina Papafotiu na ovom prvenstvu,jako dobra tehnicarka.Belgija naravno ima Brit Erbots i njoj kapa dole ali ima tu jos vrlo kvalitetnih devojaka!Svedska potpuni autsajder je nesto najsmesnije receno kada se zna da za njih igraju sestre Ana Hak i Izabel koja je jedna od najboljih odbojkasica na svetu u ovom trenutku,sestre Lazic Aleksandra i Rebeka su fenomenalne i definitivno mogu da se bore sa mnogo boljima od sebe.Sto se Rumunki tice Adelina Ungureanu i Karutasu ce biti jako bitni faktori u igri,Adriana Matei i Diana Ariton su jako dobre.Poljska mozda nije u najjacem sastavu ali ima tu pogotovo dosta toga kvalitetnog u timu!
D

Dzomba

pre gotovo 3 godine

Pa sine vinjoti jesi ti normalan?Dok cela srbija slavi evropsko tamburanje zvezde nad jednim top klubom kluzom,ti kao pravi glodar trabunjas o nekom spanskom zenskom hobiju,jesi ti normalan sine?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Pa vidis botu ciganski za razliku od tebe ja ne vidim nista bitno u "tamburanju" dobrog kluba bez pola prve postave iz cetiri poklonjene lopte a pogotovo ne nakon Serifa i to na vestima iz odbojke ali tvoja "inteligencija" ti to ne dozvoljava da vidis a ni tvoj botovski mentalitet jer da imas nesto u toj supljoj tikvi gledao bi svoja posla a ne bi bio jedan bot bez imalo srama jer kada igra tvoja reprezentacija ti navijas za nju a ne dodjes da prosipas pamet koju inace svakako nemas!Objavite mi komentar jer uvredama odgovaram iskljucivo na uvrede!
P

Paja trosak

pre preko 2 godine

Sine vinjoki jes ti realan,sta buncas ti ovde o nekakvim zenskim odbojkasicama jesi ti musko ili pedusko hahaha bolje slavi ulazak gldoara u najgore takmicenje ikada,kup Mirka i Slavka
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

🇷🇸🇧🇦 Napred devojke!