Blagojević u napadu (©MN Press)
Blagojević u napadu (©MN Press)

Blagojević: Neshvatljivo je da stručni štab napravi takve greške, cela hala nije znala šta se dešava

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.04.23. | 21:12

Neuobičajene scene odigrale su se večeras u Masteru

Retko se na odbojkaškim utakmicama viđaju scene kakve su večeras bile u dvorani Master. Kragujevčani su u trećem setu pokušavali da se objasne sa sudijama, koje su dosudile grešku u rotaciji. Prekid je dugo trajao, a na kraju se ispostavilo da je stručni štab Radničkog predao papirić sa pogrešnom postavom, tačnije zamenjene su pozicije blokerima i primačima servisa. Pomešani su brojevi, a igrači su u terenu stajali onako kako bi inače trebalo.

Nije ništa bilo jasno Kragujevčanima, a ni mnogobrojnoj publici u dvorani. Sudije su dugo vodile razgovor sa igračima gostiju, a za to vreme su odbojkaši Partizana mogli čak da odigraju i partiju fudbala.

Izabrane vesti

"Ceo život trenirate, igrate jednu rotaciju. I onda kada se samo jedan broj pogrešno upiše, sve se promeni...", rekao je posle meča kapiten Radničkog Aleksandar Blagojević. "Sigurno ni sudija nije odradio korektno svoj posao, jer je mogao na početku da nas obavesti, što mu je obaveza. Međutim, eto, na kraju je rezultat bio u drugom planu. Publici je najinteresantnije bilo da se bavi time ko je na kojoj poziciji".

Svestan je najbolji igrač Radničkog da je njegov tim previše grešio i na taj način pomogao protivnicima da lakše dođu do trijumfa.

"Mnogo smo svojim greškama pogurali ekipu Partizana do ovog trijumfa. Imali smo neke, u najmanju ruku, početničke greške, koje na ovom nivou ne smemo da dozvolimo. Na sve to se nadovezala situacija iz trećeg seta. Neshvatljivo da stručni štab napravi takve greške zbog kojih smo se svi našli u problemu. Cela hala nije znala šta se dešava i kako da odgonetne tu situaciju. Uspeli smo nekako na kraju da izađemo sa utakmice podignute glave. Sigurno veliko razočaranje za nas".

Ulaskom u polufinale ekipa iz Kragujevca ipak može da bude zadovoljna prema rečima kapitena.

"Realni domet naš je polufinale. Ekipa Partizana je favorit za osvajanje titule, igraju besprekorno. Teško je s njima igrati. Međutim, Zvezda je pokazala da nisu nepobedivi, mi smo se nadali da možemo da napravimo rezultat. Ali, oni su zrelija ekipa i dokazali su to i želim im sve najbolje do završetka sezone", zaključio je Blagojević.



tagovi

Aleksandar BlagojevićOK RadničkiOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara