Bojana Milenković (MN Press)
Bojana Milenković (MN Press)

Bojana Milenković više nije član Hemika

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.05.22. | 21:10

Srpska reprezentativka napušta poljski klub posle jedne sezone

Srpska odbojkašica Bojana Milenković nije više član poljskog Hemika. Klub joj se zahvalio na uspešnoj saradnji i naglasio da odlazi sa prvom titulom u klupskoj karijeri u koferima.

Profesionalnu karijeru započela je u Crvenoj zvezdi, za koju je igrala od 2013. do 2018. godine. Prva inostrana stanica bio je Skandići, a posle se oprobala i u Kazahstanu, gde je bila član Altaja. Sezonu 2020-2021 provela je u Albi Blaž, a onda je pojačala Hemik. Sa poljskim timom je stigla do šampionske titule u prvenstvu.

Izabrane vesti

Kad je klupska scena u pitanju - Bojana je sa Zvezdom osvojila Kup 2014. godine. Prvak u istom takmičenju je bila i u Rumuniji i Kazahstanu.

Milenkovićeva je standardni član reprezentacije Srbije, sa kojom je osvojila svetsko i dva evropska zlata. U kolekciji ima i bronzu sa OI u Tokiju i srebro sa EP u Beogradu.

Teža povreda prednjih ukrštenih ligamenata koju je doživela u prvoj fazi SP 2018. godine je malo usporila njen razvoj... Ali, uspela je uspešno da se vrati i nastavi da niže uspehe.


tagovi

OK Hemik PoliceBojana MilenkovićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara