Borko Ristovski (©Reuters)
Borko Ristovski (©Reuters)

Borko Ristovski se vratio u Bundesligu sa 40 godina

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.11.22. | 08:18

Makedonski golman i bivši reprezentativac nema nameru da stane u rukometnoj karijeri i odlazi u novi, kratki izazov u inostranstvu

(od dopisnika Mozzart Sporta iz Skoplja)

Makedonski rukometni golman Borko Ristovski (40) će u naredna dva meseca igrati na pozajmici u redovima nemačkog bundesligaša Lemga. Po završetku ove misije, iskusni čuvar mreže će se vratiti u Vardar krajem godine. Iako je Lemgo želeo Ristovskog na pozajmicu do kraja sezone, skopski klub to nije prihvatio jer je iskusni golman potreban za prolećni deo sezone i borbu za titulu.

Izabrane vesti

Nemci su ostali bez povređenog golmana Urha Kastelica, pa će Ristovski biti kratkoročno rešenje.

Neverovatno sam srećan jer ću ponovo igrati u najjačoj ligi na svetu i učiniću sve što je u mojoj moći u narednim nedeljama i mesecima da pomognem Lemgu na najbolji mogući način“, rekao je Ristovski o novom izazovu.

Lemgo će biti 13. klub u bogatoj karijeri makedonskog golmana, odnosno deveti u inostranstvu. Svojevremeno je reprezentativni čuvar mreže Makedonije branio i za Barselonu, Rajn Nekar Leven, Benfiku, Gumersbah, kao i za makedonske ekipe Vardar i Metalurg.

20.30: (1,05) Kil (18,0) Lemgo (13,0)

Do kraja godine golmanski dvojac u Vardaru činiće Martin Tomovski i Vasil Gogov, a potom se vraća iskusni Borko Ristovski.

---------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------

PIŠE: Martin TANASKOVSKI


tagovi

RK VardarBorko Ristovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara