Ana Kristina De Souza (FIVB)
Ana Kristina De Souza (FIVB)

Brazil će napasti Srbiju bez Gabi i Ane Kristine

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 23:02

Protivnice će u drugom kolu turnira u Braziliji biti značajno oslabljene

Prvi rival Srbije u Braziliji je reprezentacija Japana, a potom slede mečevi sa Brazilom, Tajlandom i Hrvatskom.

Naša reprezentacije je na drugi turnir Lige nacija stigla sa skorom 0-4, pa se trenutno ne nalazi baš u najboljoj poziciji. Juriće prvu pobedu, posle koje bi trebalo da bude malo lakše.

Izabrane vesti

Japan i Brazil trenutno imaju skor 3-1, Tajland je bio polovičan tokom prvog vikenda (2-2), a Hrvatska još ne zna za trijumf.

Svakako težak posao čeka naše odbojkašice, ali olakšavajuća okolnost bar kad je duel sa Brazilom u pitanju mogla bi da bude činjenica da je domaći tim primoran da igra bez dve veoma važne igračice - Gabi Gimaraeš i Ane Kristine De Souza.

Kapiten Brazila i šampiona Evrope Vakifbanka Gabi Gimaraeš i dalje oseća bol u kolenu, pa će propustiti i drugi vikend, iako je bilo planirano da zaigra prvi put ove godine u reprezentativnom dresu. Moraće da sačeka treći turnir, kada se svi nadaju da će biti bolje stanje sa povredom.

Njena koleginica sa pozicije primača servisa Ana Kristina je bila među najvažnijim karikama tokom prvog vikenda, spremala se da nastavi u istom ritmu i u domovini, a onda je na treningu doživela povredu meniskusa desnog kolena i ispala iz rostera.

Definitivno će Brazil biti slabiji nego što je trebalo da bude, ali svakako da će juriti sve četiri pobede.



tagovi

Liga nacija za odbojkašiceAna KristinaGabi Gimaraešženska odbojkaška reprezentacija Brazilaženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara