Komentari na vest

Bregar: Nismo očekivali ovakvu taktiku Rumunije

К

Косингас

pre 5 meseci

У преводу, Словенац очајан си тренер, кад не можеш да одговориш на тактику противника.
B

Bay Bay SAMO

pre 5 meseci

Sve je priče ispričao.5 takmičenja a dva bez plasmana i 3 takmičenja gde nemamo ni plasman među 10.Hvala i doviđenja.
š

šala zabava

pre 5 meseci

Ovaj se zeza sa nama... Čoveče odrekao si se najboljih u godini pred olimpijadu.Ko tad radi smenu generacije.Napretka nigde.Nemamo mi vremena za čekanje.Ako se ne ode 2028 na OI rukomet u Srbiji se gasi.IMATE PODATKE GOSPODO U RSS 2 / DEVOJČIČA SE BAVI RUKOMETOM U SRBIJI.SLOVIMA 2 POSTO.AKO NE ODEMO 2028 NA OI GASIMO SE.POSLE ĆE ODBOJKA DA NAM KAO BUDE KRIVA KAO PO OBIČAJU...SVI KRIVI SAMO ONI KOJI VODE RUKOMET NISU.
S

Steva Mrak

pre 5 meseci

O čemu ti pričaš???
B

Bogoljub Gagic

pre 5 meseci

Nismo ni mi ocekivali da ti budes selektor, kad vec imamo onog iz Pljevalja sto se samoproglasio sveznajucim a pride se izivljava nad celim srpskim rukometom. Neverovatno je da niko u rukometu ne kapira da muz od "glavne" ima za cilj da ugasi srpski rukomet zbog nekih sopstvenih frustracija, a tebe su decko postavili za selektora da radis kako ti se kaze, kao i sve druge kobajagi funkcionere. Zato smo tu gde smo
Z

Zato

pre 5 meseci

Sto mi nemamo taktiku?
F

Fru

pre 5 meseci

Kako si onda trener? Ti moras da imaš plan A, B ili C zato i jesi selektor. Ti si vec 2 godine, a ovo ti je treća godina kao sektor i da ti nisi uspeo da naučiš svoju ekipu kako da trče kontru . Ne zna se šta je veća sramota to što si ti tu ili oni koji su te postavili.
P

Pera N Sad

pre 5 meseci

Tačno sve.Ovo ima samo kod nas.