Atanasijević u napadu (©CEV)
Atanasijević u napadu (©CEV)

Čeka se još samo jedan tim: Atanasijević sa Belhatovim juri poslednju ulaznicu

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.01.23. | 14:29

Prvi meč protiv Galatasaraja dobio je poljski tim, a večeras od 20.30 je na programu revanš

Još samo jedan tim se čeka da bi se kompletirali svi parovi u četvrtfinalu CEV kupa. Dva puta su vodila do te faze - prvi kroz eliminacione borbe u CEV kupu, a drugim su išle ekipe koje su zauzele treću poziciju u grupama Lige šampiona.

Iz najjačeg klupskog evropskog takmičenja stigli su ACH Volej (Nemanja Mašulović, Vuk Todorović), Karlovarsko, Roselar i Monpelje. Francuski klub je pobedom protiv Vojvodine obezbedio kartu i tako sprečio šampiona Srbije da nastavi evropsku misiju ove sezone.

Izabrane vesti

Italijanska Modena (Dragan Stanković) je u osmini finala preskočila nemački Luneburg i zakazala dva obračuna sa timom iz Ljubljane. Belgijski Masejk će na megdan Roselaru, a Monpelje se sastaje sa italijanskom Pjaćencom.

Nepoznato je samo još na koga će udariti Karlovarsko. Može da bude Belhatov ili Galatasaraj... Poljski tim za koji igraju Aleksandar Atanasijević i Mihajlo Mitić dobio je prvi međusobni obračun u Turskoj rezultatom - 3:1, a večeras od 20.30 igra se revanš.

Poljaci imaju prednost iz prvog meča, imaju domaći teren i publiku, samim tim i veće šanse da prođu u četvrtfinale.

Korektor naše reprezentacije je bio veoma raspoložen u Istanbulu - postigao je 22 poena, uz odlične procente u napadu 32-20 (63 odsto). Zabeležio je i po jedan blok i as servis. Očekuje se da i večeras na krilima navijača Belhatova pogura tim ka četvrtfinalu.

ČETVRTFINALE CEV KUPA ZA ODBOJKAŠE

ACH Volej Ljubljana - Modena

Karlovarsko - Belhatov/Galatasaraj

Roselar - Masejk

Monpelje - Pjaćenca


tagovi

BelhatovAleksandar AtanasijevićCEV Kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara