""
""

CEV: Celokupna odbojkaška porodica je uz vas

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.05.14. | 18:01

"U ime evropske odbojkaške porodice, želeli bismo da vam prenesemo izraze našeg najiskrenijeg i najdubljeg saosećanja sa svima koji su pogođeni ovim poplavama i istovremeno vam nudimo pomoć i podršku u ovoj tragičnoj situaciji"

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) uputila je Odbojkaškom savezu Srbije pismo podrške povodom katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju.

"CEV je u potpunosti svesna teškoća sa kojima se, zbog ove katastrofe, vaša federacija suočava i sa kojima se može suočavati u bliskoj budućnosti. Budite uvereni da su CEV i celokupna evropska odbojkaška porodica uz vas, a posebno uz sve one koji su pogođeni ovom prirodnom katastrofom. Mi ćemo učiniti sve što možemo kako bismo vam obezbedili svu neophodnu pomoć i podršku u ovim teškim vremenima kako bi se svi vratili svakodnevnom životu i kako bi se obnovila uništena infrastruktura zarad bolje budućnosti", navodi se, između ostalog, u pismu predsednika CEV Andrea Mejera.

Izabrane vesti

"U ime evropske odbojkaške porodice, želeli bismo da vam prenesemo izraze našeg najiskrenijeg i najdubljeg saosećanja sa svima koji su pogođeni ovim poplavama i istovremeno vam nudimo pomoć i podršku u ovoj tragičnoj situaciji. Stojimo vam na raspolaganju za dalji dogovor oko svih konkretnih akcija koje su pred nama", poručio je Mejer, a prenosi OSS.


tagovi

PoplaveCEV

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara