Komentari na vest

Čovek iz druge galaksije

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Svakako da u srpskim vaterpolo klubovima Partizanu,Zvezdi,Sapcu,Valisu,Vojvodini,Nisu,Kikindi,Radnickom iz Kragujevca,Novom Beogradu i ostalima trebaju da igraju svi srpski reprezentativci.Uz njih da stasavaju,upijaju znanje mladje srpske garde koji ce ciniti okosnicu reprezentacije u buducnosti i najkvalitetniji stranci za najjacu ligu na svetu i sigurnu buducnost srpskog vaterpola.Uz to treba finansijski i na svaki drugi nacin raditi na maksimalnom jacanju zenske vaterpolo reprezentacije Srbije.
j

jjcndkw

pre oko 1 godinu

dobro je sto razvijamo strane igrace i posle se cudimo sto vise necemo moci da prodjemo grupu u vaterpolu, o medalji cemo moci samo da sanjamo. Tolike pare date u novi beograd da nisu mogli da razviju 6 kvalitetnih igraca , kao da nemamo strucnjake bar u vaterpolu. Za 5-6godina gruzija, rumunija ,bugarska i ukrajina ce biti nas rang ako ove drzave uopste i imaju vaterpolo.
J

JWPF

pre oko 1 godinu

Ma....vaterpolo igrače ne stvara ni Pro Recco, tek dolaskom Ćirića u Pro Reccu su stvorili vaterpolo školu, NBG u mlađim kategorijama nije nikakva sila, naprotiv. Igrače kod nas stvaraju-razvijaju: Partizan, Šabac, Radnički....tu je i Beograd, Valis itd...Novi Bgd je samo neko ko ima para i kupuje gotove igrače...niti je razvio Granadosa niti bilo koga drugog iz prvog tima...sem možda Šušiašvilija, Martinović koji je MVP evropskog prvenstva u Podgorici igra vrlo malo a njega treba razvijati zarad reprezentacije.
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Ista prica kao svaki nas sport, sve prepuno stranaca, posle se cudimo

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Kog Cirica?
J

JWPF

pre oko 1 godinu

Miloš Ćirić, rođeni brat blizanac Stefana Ćirića bivšek pomoćnog trenera reprezentacije. Miloš je bi pomoćnik Milanoviću u Pro Reccu a kad je ovaj otišao, Miloš je preuzeo organizaciju i treniranje mlađih kategorija Pro Recca. Sad je pomoćnik Suknu u istom....