Foto: ©Shutterstock
Foto: ©Shutterstock

Crnoj seriji Georgija Vahnina nema kraja

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 22:04

Ruski stonoteniser vezao deset uzastopni poraz

Dok čekamo nastavak sportskih nadmetanja širom Evrope, nekako sa posebnom pažnjom pratimo stonotenisere koji svoje mečeve igraju bukvalno po čitavoj planeti. Najviše susreta tokom dana možemo da ispratimo u Jermeniji, Rusiji, Brazilu i Češkoj, a kao i obično pažnju smo poklonili ruskoj Ligi Pro.

A tamo, jedan igrač kao da ne može da se poveže. Georgij Vahnin verovatno ne može ni da se seti kada je poslednji put vezao dva uzastopna trijumfa, ali ono što je jasno jeste da danas nije upisao nijedan čime je produžio crnu seriju na deset mečeva bez pobede.

Izabrane vesti

Redom su pobede protiv Vahnina odnosili Žasur Kudajberdijev u četiri seta (1:3), potom Aleksandar Frolov u pet setova (2:3), te Danilo Andrejev koji ga je dva puta počistio u svega tri seta (3:0).

Što se ostalih igrača tiče, najbolje je prošao Frolov koji je upisao tri pobede i jedan neuspeh protiv Kudajberdijeva (0:3). Upravo je i taj teniser danas tri puta bio uspešan, pošto je poraz doživeo samo do Frolova.

Večeras je na programu još stonoteniskih mečeva, a sve kvote i rezultate kao i uvek možete pogledati na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart.


tagovi

stoni tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara