""
""

Da li je moguće? Srbin pokreće F1 tim!

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.07.17. | 13:06

Sanjali smo o našem vozaču u najbržem cirkusu, tim nam nije padao na pamet! Sada se poajavo on, Zoran Stefanović koji će pokušati da formira ekipu

Na tragu vesti koju prenose svetski mediji nađosmo se oči u oči sa začuđujuće uzbudljivom idejom. Zoran Stefanović, naše gore list, po vokaciji zagriženik za Formulu 1 već drugi put za sedam leta pokušava da oformi tim u najbržem cirkusu! On se tim povodom već odvažio na sastanak sa Rosom Bronom na Red Bul ringu.
“Ovde sam da bih se sastao sa Rosom Bronom. Osnovaću tim koji će centralu imati u Italiji. Pre nego što sam došao u Austriju, postigao sam veoma važne dogovore. Reč je o bazi u Parmi, koja će biti blizu lokacije na kojoj je vazdušni tunel. Već sam potpisao ugovor sa specijalistom za aerodinamiku, koji će nam pomoći u ovom projektu“, rekao je Zoran Stefanović za Motorsport.

Izabrane vesti

Inače, Srbin je pre sedam godina isposlovao za sebe staru Tojotinu šasiju, čak je i angažovao Kazakija Nakađamu. Svetska sutomobilistička asocijacija (FIA) odbila je njegov zahtev. Nije uleteo u F1 grid, ali se zato sedam godina kasnije vratio s istom idejom. Možda će imati više sreće s novim vlasnicima takmičenja, kad već sa Bernijem Eklstonom nije mogao da zaokruži svoju sportsku priču.

(Foto: Action Images)


tagovi

Berni EklstonFIAFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara