Komentari na vest

Da li treba da zabrine Tijanin servis?

D

Dr 1977

pre oko 2 meseca

Bilo kako bilo,Srbija je zvanični prvak sveta i najuspešnija svetska reprezentacija u poslednjih 15 godina. Sa svih takmičenja medalje,najčešće i finala.
M

Marko mota

pre oko 2 meseca

Za servis nek se zahvali bivsem treneru Marku Moti koji ga je upropastio. 2016. I 2017. je ubijala servom i na njegov nagovor prelazi na flot.
T

Tijana Boskovic

pre oko 2 meseca

Ne treba da brine, njoj je servis unistio trener Mota jer ju je forsirao i terao da servira flot. Od tad krece mucenje i problem. Zena je Skandicciju “roknula” preko 60p za dve utakmice u 1/4f, servis ce doci sam od sebe. Mozda i bolje da servira flot trenutno, ona ima dobar servis i kad servira tako. Problem sa servisom moze prouzrokovati i umor u toku utakmice.
S

Samo flot

pre oko 2 meseca

U reprezentaciji.Jedini krajnji napadac u dresu Srbije.Sve palo na nju.Samo flot.Nije robot nego devojka.
T

Tijana Boskovicc

pre oko 2 meseca

@samo flot, nista nije palo na nju. Postavi Bojanu Drcu na dizaca pa ces da vidis kako igraju Sara Lozo, Jovana Stevanovic, pa cak i Busa. Idi odgledaj svetsko prvenstvo 2022, i pogledaj statistiku svetskog. Posle Gabi, Bianka Busa je po statistici bila najbolji primac svetskog prvenstva, a Stevanovic jedan od najboljih poentera nase reprezentacije.
S

Samo flot

pre oko 2 meseca

Ma da za Tijanu Tića uzme poena od 2015 kao i ostale sve zajedno. Polufinale 33 poena,cetvrtfinale 36 imala Tića a Stevanovic po 10 poena do 12.Razlika očigledna.Tako i u grupi svaku utakmicu te 2022.Koja crna statistika.