Tanasković, Gajić i Knežević (OSS)
Tanasković, Gajić i Knežević (OSS)

Dan posle oluje zakopane ratne sekire: Knežević i Tanasković rešili nesuglasice

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 22:00

Ekspresna reakcija Saveza posle burne konferencije OK Partizan

Mnogo prašine je podigla konferencija OK Partizan, na kojoj su čelnici crno-belog kluba otvoreno optužili generalnog sekretara Saveza Ivana Kneževića da zlopotrebljava svoju funkciju. Željko Tanasković i Aleksandar Stanković su pričali o tome kako su pojedine igračice ucenjivane da dođu u TENT kako bi onda imale zagarantovano mesto u reprezentaciji. Smatrali su da je u sve to upleten Knežević i javno su ga prozvali...

Istakli su i da njihova želja nije bila da sve izađe van kancelarije, ali se to desilo jer Savez nije odgovorio na zahtev za sastanak.

Izabrane vesti

Sudeći po najnovijim vestima iz Odbojkaškog saveza Srbije ratne sekire su zakopane. Na incijativu predsednika Zorana Gajića danas je održan sastanak na kome su prisustvovali Ivan Knežević i Željko Tanasković. Na sastanku je dogovoreno da se ubuduće napravi direktna komunikacija između njih i da se svi nesporazumi rešavaju uz obostrano razumevanje i poštovanje.

Knežević je naglasio da sastanak nije bilo moguće održati ranije, s obzirom na 31 takmičenje i 10 od 12 reprezentacija koje su trenutno u pogonu.

Strasti je potpuno smirio Zoran Gajić.

"Dogovor je da Knežević i Tanasković ubuduće direktno komuniciraju bez ikakvih prepreka, a ja sam kao predsednik Saveza izuzetno srećan što imam tako srčane saradnike, koji su za dobrobit odbojke spremni i na povremene nesuglasice. Njihova žestina i posvećenost u borbi, svako na svom položaju, sigurno su veliki zalog za budućnost i još bolji rad", rekao je predsednik OSS Zoran Gajić.



tagovi

odbojkaški savez srbijeŽeljko TanaskovićZoran Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara