Komentari na vest

Decenija srpskog posta

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Iako vidim da je jedan covek vec odgovorio na neistinu, voleo bih da objavite i onu moju repliku- ako ne celu, a onda barem skracenu verziju tj. onaj deo na srpskom. Neverovatno je koliko zvezdasi vole da prekrajaju istoriju, to kao da im je utkano u DNK.
S

SeverKorejaArmy

pre 11 meseci

Nece admini da puste komentar gde se navodi tacan i jasan krivac za kolaps celog srpskog sporta u poslednjih deset godina, od kada je pocela favorizacija kluba jednog vodje jedne zemlje nemamo trofeja ni u reprezentativnom ni u klupskom sportu. Samo da nam neimari sa kranova budu srecni.
k

kooo

pre 11 meseci

Proćiće i to zlo vrati će se sve u normalu, ništa veštački napravljeno ne može večno da traje
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Dakle, po tebi je rešenje da se naš sport vrati, recimo, u sezonu 2008-09, kada je u pet kolektivnih sportova Partizan osvojio 7 titula + ABA ligu, a Radnički Kg prvenstvo i kup u odbojci, a Koluibar kup u rukometu. Ili možda 2010-11, kada je Partizan osvojio 8+1, a Zvezda kup u odbojci i Vojvodina kup u rukometu. Tada je sve bilo u redu, za navijače rezultata, tada su duple jrune i triplete osvajane zasluženo i bez ičije (čitaj: državne) pomoći. Hajde da se osvrnemo i na poslednje dve godine. 2021-22, Zvezda je osvojila duplu krunu u fudbalu i tripletu u košarci, Vojvodina prvensta i odbojci i rukometu, Novi Beogad prvenstvo i regionalnu ligu u vaterpolu, a Metaloplastika kup u rukometu i Radnički Kg u vaterpolu. Ove godine, Zvezda je osvojila duplu krunu u fudbalu i kup u košarci. Regionalna liga i prvenstvo (iz koga je Partizan već pobegao jer ima previše stranaca) još nisu završeni. Partizan je osvojio duplu krunu u odvojci. Vojvodina prvensvtvo u rukometu, igra finale kupa sa Dinamom iz Pančeva i ima 7 golova prednosti pred revanš u FINALU evropskog takmičenja. U vaterpolu Novi Beograd je prvak, Zvezda osvajač kupa, a Novi Beograd igra četvrrtfinale Evrolige. Sve je bilo dobro dok ste drugima davali mrvice, sada kad dtugi vama ostavljaju mrvice, vi ste ugroženi , svi su priotiv vas... kad bi postojalo prvenstvo u kukanju, tu biste bili van konkurencije.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Iako su vestacki klub, bolje i Novi Beograd da osvoji nego neki strani, a pogotovo nikako ne bi bilo dobro da nam se (Partizanu) Pro Reko odlepi na cetiri titule vise, i ovo sada je mnogo i previse. Nema tu sta, Partizan je pionir gotovo citavog sporta u Srbiji, mi smo '98 osvojili LEN Kup i tako ovoj drzavi tada doneli prvi evropski trofej nakon raspada Juge, a '11 LS u vaterpolu, '03 prvi usli u grupnu fazu LS u fudbalu, a '04 prvi igrali grupu u Kupu UEFA, danasnjoj LE - takodje, 1. smo klub koji je osvojio titulu prvaka Evrope u vaterpolu, sahu i rvanju od nasih klubova, u sahu smo i jedini za sada, a u vaterpolu smo prvi koji su to uradili od svih evropskih klubova, za sah jos postoji mala dilema da li smo prvi ili drugi dok za rvanje nisam siguran da li je jos neko od klubova iz Srbije ikad osvojio evropsku titulu, i to pre nego sto smo ponovo postali samo(stalna) Srbija, kad to pisem, pre svega tipujem na Proleter koji je dve godine pre nas tj. 2007. godine bio drugi.
G

Godt ali pravi

pre 11 meseci

Da li brojiš uspehe samo do kada je Srbija samostalna ili si prozvoljno uzeo godinu koja ti odgovara? Za tvoju informaciju Crvena zvezda je igrala prvu LŠ 1992. godine.
@

@Godt

pre 11 meseci

Wow kakav uspeh. Je l zvezda igrala sama sa sobom tu prvu LS? Posto sam cuo da je samo zvezda igrala jer je najbolja najlepsa, severnokorejska zvezda

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Jesu tada postojale grupe, ali, to jos uvek nije bila LS vec samo jedan uefin eksperiment, prva LS je bila odigrana u sezoni 1992/93. 1991–92 European Cup The 1991–92 European Cup was the 37th season of the European Cup football club tournament. It was the first European Cup to have a group stage, from which the winning clubs progressed to the final. 1991–92 was the tournament's last edition before it was re-branded as the UEFA Champions League. 1992–93 UEFA Champions League The 1992–93 UEFA Champions League was the 38th European Cup, the premier European club football tournament, and the first season with the UEFA Champions League branding (originally adopted only in the group stage).
@

@Godt ali pravi

pre 11 meseci

Није тачно. Звезда јесте играла '92 али је то била сезона '91/'92 која се играла по старом систему. Од сезоне '92/'93 се такмичење зове Лига Шампиона и игра се по данашњем систему а Звезда те сезоне није играла.
@

@Gost ali pravi

pre 11 meseci

u sezoni 1991/92. bile su grupe i Zvezda je učestvovala.
1

1991!

pre 11 meseci

Sve navedeno nije ni 2% vrednosti evropske titule u Bariju kada se bivsa drzava fakticki vec raspala.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

1991, ti imas pravo da to tvrdis, a ja da se tome nasmejem. Partizan je '92 osvojio titulu prvaka Evrope kad se drzava zaista i raspala, nama je bilo jos gore jer smo samo jednu utakmicu odigrali u Beogradu.