"Tijana Bogdanović"
"Tijana Bogdanović"

Dirljivo! Tijanine i Miličine suze na dočeku (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.08.16. | 13:56

Ovacije našim takmičarkama u tekvondou po povratku iz Rija

Tijana BogdanovićOlimpijska vicešampionka u tekvondou Tijana Bogdanović stigla je u Beograd i po dolasku na aerodrom „Nikola Tesla“ zaplakala dirnuta ovacijama prisutnih.

Srebrna tekvondiskinja nije mogla da sakrije emocije, posle pesme i toplog dočeka porodice i navijača.

Izabrane vesti

Ona je doputovala letom iz Pariza, u društvu koleginice Milice Mandić, trenera Dragana Jovića i atletske reprezentacije, dok ostali srpski olimpijci stižu posle 15 sati, letom iz Dubaija.

Bogdanovićeva je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u kategoriji do 49 kilograma, posle poraza u finalu od Kim So-Hui iz Južne Koreje 6:7.
"Otkad sam krenula na putovanje ka Riju sa mojim timom pre dve godine, sazrela sam i mnogo naučila. Rad se isplatio, a sada videm da kada imaš san može da se ostvari, uz odricanja. Imala sam veliko iskustvo u Riju, to je deo odrastanja za mene", rekla je Bogdanovićeva.

 

Buket za Milicu Mandić

Milica Mandić je istakla da je ponosna na rezultat Tijane Bogdanović.
"Osećam se kao deo tima koji je osvojio medalju. Iako ja nisam uspela, svi mi smo tim. Tijana je sve izdržala, ponosna sam na nju, dok ja nisam uspela da se izborim sa brojnim okolnostima", rekla je Mandićeva na ivici suza, koja nije mogla da prežali što se takmičila sa povredom šake.

Trener Dragan Jović ponovio je da još uvek žali za najsjajnijim odličjem, iako je zadovoljan srebrom.
"Verujemo u ovo što radimo.  Mnogo smo godina radili za ovaj rezultat, zadovoljni smo srebrom, ali ostaje žal za zlatom. Izmaklo nam je u poslednjoj sekundi, nešto slično kao Čaviću u Pekingu. Priznali su nam da je takmičarka iz Koreje pala, ali nijedna od 11 kamera to nije snimila i moj "čelendž" nije mogao da se bude usvojen", poručio je Jović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Tijana BogdanovićtekvondoRio 2016Milica Mandićdoček

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara