Nina Stojiljković (MN Press)
Nina Stojiljković (MN Press)

Dva pojačanja u jednom danu: Partizan doveo reprezentativku Francuske i primača iz Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.22. | 23:30

Crno-beli dres obući će Nina Stojiljković i Milica Milunović

Trener Darko Zakoč je ostao na klupi ženskog tima Partizana i najavio mnogo ozbiljnije ambicije nego što je to bio slučaj u prethodnoj sezoni. Da bi se ciljevi ostvarili potrebna su dobra pojačanja. Večeras je crno-beli klub objavio dva imena koja će naredne sezone biti u njihovom taboru. U pitanju su igračice Nina Stojiljković i Milica Milunović. Prva je reprezentativka Francuske i igra na poziciji dizača, stiže iz Le Kanea, a druga je doskorašnji primač servisa u Crvenoj zvezdi.

Izabrane vesti

"Nina Stojiljković je francuska odbojkašica, našeg porekla. Rođena je pre 26 godina u Parizu.Ćerka je poznatih sportista, oca Zorana, bivšeg reprezentativca naše zemlje u rukometu, i majke Natalije Bubanj, bivše odbojkašice, takođe reprezentativke. Nina je igrala za francuske klubove, poslednji u nizu je Le Kane, koji je ujedno i šampion te drzave", navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu OK Partizan.

Iz crveno-belog tabora stiže igračica koja je prošla mlađe reprezentativne kategorije u dresu Srbije.

"Mlada i veoma talentovana Milica Milunović (2001. god), rodom je iz Kragujevca. Ponikla je u ŽOK Kragujevac, a tokom poslednje sezone se istakla igrom u Crvenoj Zvezdi. Nastupala za mlađe reprezentativne selekcije sa kojima je postigla zapažene uspehe. Juniorska je prvakinja Balkana", ovim rečima su je predstavili na sajtu.


tagovi

Darko ZakočŽOK PartizanOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara