Džordan Larson u napadu (©CEV)
Džordan Larson u napadu (©CEV)

Džordan Larson se oprostila od Milana: Odlazim sa suzama u očima

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.05.23. | 16:49

"Jedva čekam da vidim šta me čeka sledeće", napisala je Amerikanka na društvenim mrežama

Želela je od Milana da se oprosti sa peharom u ruci, ali ipak nije uspela u toj nameri...

Amerikanka Džordan Larson je sa Vero Volejom igrala finale prvenstva Italije, u kome je pobedu tek u majstorici odneo Koneljano. Zavesa na sezonu je spuštena u ponedeljak uveče, a iskusna igračica se danas oglasila na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Njene reči jasno pokazuju kako je doživela period proveden u timu Marka Gasparija.

"Protekla dva dana pokušavam da smislim prave reči, ali pronalazim samo suze. Suze od sreće, suze od toge, suze od ponosa... Drago mi je što sam se vratila u ovu ekipu, sve što smo postigli je stvarno posebno. Odlazim sa suzama u očima, ali punog srca - i klub i Italija su mi dali samo ljubav. Zauvek ću biti zahvalna na vremenu provedenom u Vero Volej Milanu. Hvala ljudima iz kluba i navijačima za svu podršku - zaista bez vas ne bismo mogli ništa. A poruka za moje saigračice - Bila je prava radost deliti teren sa vama. Jedva čekam da vidim šta je sledeće", poručila je Larson na društvenim mrežama.

Vero Volej Milano je izgubio i finale Kupa Italije, dok je u Ligi šampiona stigao do četvrtfinala, u kom je poražen od Vakifbanka.

Larson će se posle pauze okrenuti reprezentativnim obavezama, jer se njeno ime ponovo našlo na spisku nacionalnog tima posle godinu dana pauze.


tagovi

OK MoncaDžordan LarsonOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara