Komentari na vest

Egonu potvrdila: Da, igraću u Milanu! Jedva čekam da se vratim u italijansku ligu

S

Sve za ljubav

pre 11 meseci

Egonu izjava nakon poraza u finalu svetskog prvenstva od Srbije Tacno je da imam devojku!!! Otišla sam u hotel i pozvala moju devojku. Plakala sam, a ona me tešila. Rekla mi je da su porazi teška stvar, ali su istovremeno i lekcija koja mora da se nauči. ispričala je Egonu za "Korijere delo sport". Ubrzo je otkriveno da je Paola Egonu u vezi sa još jednom odbojkašicom, Poljakinjom Katarinom Skorupom. Nakon njih reprezentativka Italije je a sve do donedavno bila u vezi sa Điuditom Lualdi odbojkašicom na pesku koja je to i potvrdila javno. , a mediji su pominjali da su njih dve čak i verene.Sada je srečno zaljubljena u devojku iz Italije za koju kaže da je ljubav njenog života. Divan primer deci daje kao sportista. Devojka iz Nigerije če kao Milica Dabović u rijaliti nakon karijere. Samo što Milica ima medalju sa olimpijskih igara. Uzela je sa Srbijom gde ženska košarka po masovnosti malte ne nepostoji i gde devojke igraju za 700 e, za razliku od Italije gde je ženska odbojka ženski sport br 1 i gde se ulaže veliki novac.
g

gost0034

pre 11 meseci

na stranu sto je informacija netacna (2018-2023) cak i da jeste,znaci uspesnija je od tebe
S

Sve za ljubav

pre 11 meseci

@Gost U udaraju lopte je uspešnija i ni u čemu drugom. Daleko joj lepa kuća...
V

Veni, vidi, vici

pre 11 meseci

Došla,i za godinu dana uradila ono što neko ne može ni za 8
s

sve je jasno

pre 11 meseci

najbolja igracica danasnjice.
B

Bravo Bravo

pre 11 meseci

Najbolja sinoć. Bravo. Još svetska titula i MVP svetskog prvenstva i olimpijsko zlato i najbolji korektor olimpijskih igara i možeš u penziju.
m

malo istine ne škodi

pre 11 meseci

Neko već ima 2 svetska zlata i igrala je finale Olimpijskih igara sa 19 godina, a najbolji korektor OI bila sa 24 godine dok je nekom krajnji domet četvrtfinale istih.
t

transferiiii

pre 11 meseci

Sreća pa Jovana Stevanovic ne ostaje u tom klubu već dolazi kod Tijane u Ezačibaši, kao i Kanađanka Alexa Gray koja je bila najbolji igrač 5 meča finala izmedju Koneljana i Milana.
0

009022

pre 11 meseci

Legendica
D

Devojka

pre 11 meseci

Joj je sigurno ponosna na ovaj uspeh. Ljubav cveta.
g

gost0034

pre 11 meseci

na stranu sto je informacija netacna cak i da jeste,znaci uspesnija je od tebe
S

Srbija KG

pre 11 meseci

Bravo Paola!