Komentari na vest

Evropa ima novog šampiona, Hrvatska zauzela tron! Splitsko grotlo progutalo Mađare

G

Gostkg

pre preko 1 godinu

Jaka stvar uzeti zlato kao domacini
S

Servi sluge

pre preko 1 godinu

Kompleksi su zajebana stvar
V

Vaterpolo

pre preko 1 godinu

Zanimljivo prvenstvo Madjari slabije odigrali u finalu nego protiv Spanaca stalno su stuzali prednost tako da su imali malo sanse da dobiju samo su 2-1 vodili.Ipak uspjeh za Madjare sto su stigli do finala Hrvati su veliki posao napravili kada su izvukli bod protiv Grka i onda otisli na Gruziju u cetvrtfinalu.Francuzi sesti dosta su napredovali sio se nasih tice sigurno da smo istorijski uz Madarsku i Rusiju/SSSR najveca vaterpolo sila kada se pogledaju medalje ali ce biti potrebno mnogo ozbiljnje pristupanje svim protivnicima na sp u Fukuoki uz kompletn sastav sa Lzicem i Jaksicem i mozda neku promjenu kao i resavanje nesuglasica izmedju Savica i igraca ako ih ima.
G

Gost wow

pre preko 1 godinu

Madjari su mogli protiv hrvata,ali protiv sudija nisu mogli da izadju na kraj .....
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Pa normalno, nece valda u Splitu suditi za Madjare.
e

eskobar

pre preko 1 godinu

Pobedili su sudije ne hrvati uz pomoc sudijama su pobedili
g

gost098

pre preko 1 godinu

Svaki put kad netko tko nije Srbija pobjedi uvijek su pobijedili uz pomoć sudca. Kad Srbija pobjedi to je čisto kao suza. Vi ste nebeski narod!!
e

eskobar

pre preko 1 godinu

Pa bolje da su sudile hrvati hrvatima sta fau u napadu svaki napad isključenje za macare sta je to kako je to sucenje treca cetvritina nisu dali go macari zbog sudije samo faul u. Napadu sramota
a

arnooo

pre preko 1 godinu

Kompleks ti je drugo ime, nakloni se prvacima Europe.
P

Prvaci Europe

pre preko 1 godinu

Opet si pijan.
@

@eskobar

pre preko 1 godinu

Idi uci gramatiku vlastitog jezika moleru
g

gost098

pre preko 1 godinu

#eskobar. Osnovna škola,ništa,a?
o

ocekivano posle ispadanja

pre preko 1 godinu

Spanije, cestitke komsijama, podmladjivanje donelo boljitak, mi treba da se zamislimo..
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Ma nista se ne sikiraj,godinu, dvije i opet ce Srbija biti u vrhu.
T

Tacka

pre preko 1 godinu

Cestitke Hrvatima. 4 mil ljudi hej Sportska velesila!
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

U kojim sportovima to ?
I

I mi bi da mozemo

pre preko 1 godinu

U fudbalu su za nas velesila. Fudbal,rukomet,vaterpolo,tenis (2x prvaci sveta),atletika,borilacke vestine,cak i u skijanju,nedavno osvojili 3 zlata na atletskom ep,,nema gde njih nema. Imaju 50 OI medalja,a duplo ih manje,za nas su nedostizni…i kod nas se sve vrti oko 3 sporta:odbojka,kosarka,vaterpolo a sada u vaterpolu ne postojimo a oslabili sno i u kosarci
h

hehee....

pre preko 1 godinu

i mi da mozemo...decko ili si neobavesten ili si njihov..samo u streljastvu nasi strelci osvojili su vise medalja nego svi oni zajedno..a sto se Novaka tice nece ni za pesto godina imati takvog..mada navikli su oni da tudje svojetaju poput Nikolr Tesle..
@

@

pre preko 1 godinu

Ahahaha ali najbolji su ovi što Hrvatima računaju OI medalje od Barcelone 1992(gde je našim sportistima bilo zabranjeno učešće) pa do Tokia sve a Srbiji samo od Pekinga 2008 lol..Pa ako tako gledaš naravno da će biti manje medalje, nego sto ne računaš medalje iz Atlante, Sidneja za Srbiju da nisu možda to “jugoslovenske” medalje, pogotovo zlato odbojkaša 2000 gde su samo Srbi bili u ekipi? Kakvo skijanje to sto im se slučajno zadesila Janica Kostelic ne znaci da su u rangu skijaških zemalja, pa i Slovenci su ispred njih. U atletici nemaju ni približnog talenta Angelini Topic i Adriani Vilagoš koje su budućnost, njima medalje osvaja 32 Perkovicka koja još 2 godine nastupa i bye bye.
r

relee

pre preko 1 godinu

Momci naklonite se Hrvatima u medaljama imaju duplo više od vas na Olimpijadi.Mislim da je skor negdi oko 50-25.Ipak smo u sportu koplje ispred vas.Pa evo vaterpolo, kosarka ste trenutno jako losi mi jucer prvaci Europe.
A

Atila 1988

pre preko 1 godinu

Luka Modrić je daleko najveci sportaš u povjesti Balkana, vaterpolo, tenis, košarka, rukomet, odbojka te sportove malo tko i igra naspram nogometa.