""
""

Flojd pretukao Mekgregora u borbi stoleća (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.08.17. | 08:15

Sudija prekinuo meč u 10. rundi iz straha za zdravlje UFC legende. Mejveder nadmašio Rokija Marćijana

Flojd Mejveder (40) je pobednik borbe stoleća!

Izabrane vesti

Nekadašnji svetski bokserski šampion savladao je u Las Vegasu legendu UFC-a Konora Mekgregora (29). Iako je Irac ispunio obećanje i snažno ušao u meč, Mejveder je bio sve jači kako je meč odmicao.

U 10. rundi sudija je prekinuo borbu posle Mejvederove ofanzive, želeći da zaštiti zdravlje Mekgrgora. Tako smo dobili pobednika meča bez nokauta (Irac nije pao na pod), što je možda i razočaralo mnoge koji su ovog jutra rano zauzeli mesta pokraj TV prijemnika.

Mekgregor ne razume odluku sudija i kaže da bi voleo da je borba privedena kraju.
„Sudija je morao da mi dozvoli da nastavim borbu. Nisam ležao na podu. Bila je ovo tesna borba, a sudija je morao da čeka dok ne padnem dole. Imao sam ga u poslednjih nekoliko udaraca i sigurno bih preokrenuo meč i nokautirao ga. Ne znam da li ću opet boksovati, jedino je sigurno - vraćam se u MMA“, poručio je Konor Mekgregor.

Irac se dakle vraća u kavez, a Mejveder ide u penziju kao šampion.
„Konor je bio težak rival. Mnogo je bolji nego što sam očekivao. Udarao je iz mogih uglova, ali sam ja opet bio bolji. Moj plan je bio da čekam i da ga doteram do samog kraja. Čekali smo ga da se izudara na početku, da potroši najjače udarce i potom ga usporili. Nema šta, ovo je definitivno moj poslednji meč u karijeri“, rekao je Mejveder.

Pred 20.000 gledalaca u rasprodatoj areni u Las Vegasu Mejveder se u početku mučio u razmeni udaraca sa Ircem, pošto se Mekgregor dobro kretao. Nije to bio spektakularan duel, ali je svakako bio zanimljiv za ljubitelje boksa jer je Flojd prikazao izuzetan stil u borbi i zadao jače udarce.

Zanimljivo, meč je kasnio zbog problema u TV prenosu za gledaoce koji plaćaju u SAD. Mejveder, koji je u ring ušao sa crnom maskom i plaštom oborio je rekord Rokija Marćijana iz 1955. godine, koji je imao 49 pobeda. Flojd ih ima 50!

Za sve koji su propustili ovaj epski duel ispod je snimak celog toka borbe.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

Flojd Mejvederboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara