Aleksandar Atanasijević (©MN Press)
Aleksandar Atanasijević (©MN Press)

Glasine po Italiji kruže: Atanasijević na meti Trentina

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.02.23. | 16:47

Srpski reprezentativac bi mogao da se vrati u ligu u kojoj je ostavio značajan trag

Ne može lako da se zaboravi oproštaj koji su navijači priredili Aleksandru Atanasijeviću kada je napuštao Peruđu. Sve se dešavalo u aprilu 2021. godine, navijači su bili po ulicama, čula se pesma, aplauzi, skandiranje, prolivena je reka suza...

Otišao je tada drugi put u karijeri srpski reprezentativac u poljski Belhatov. I dalje igra za taj tim, ali deluje da je rastanak blizu. Sve glasnije se može čuti u Italiji da bi mogao da se vrati u tu zemlju, ali sada je blizu dresa Trentina.

Izabrane vesti

Ovu informaciju objavio je italijanski portal "dal15al25.gazzetta.it". Ukoliko bi obukao opremu Trentina, to bi bio tek treći klub u njegovoj inostranoj karijeri jer je do sada igrao samo za Belhatov i Peruđu (2013-2021). Ukupno na profesionalnom putu bila bi to četvrta stanica, jer je u Srbiji igrao samo za Partizan.

Atanasijević je ove sezone uspeo poljski tim da dovede do polufinala CEV kupa, u kome će se sastati sa Modenom. Za razliku od evropskog puta, na domaćem Belhatovu ništa ne polazi za rukom. U prvenstvu je ostvario samo osam pobeda uz 17 poraza i nalazi se u donjem domu tabele.

Našem reprezentativcu su ambicije sigurno mnogo veće, pa je odlazak gotovo izvestan. Ostaje da se vidi da li će stići potvrda da je naredni klub stvarno Trentino i da se ponovo sastaje sa Markom Podraščaninom, ili će to biti neki drugi tim.


tagovi

BelhatovTrentinoAleksandar AtanasijevićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara