Komentari na vest

Groznica odbojkaškog prelaznog roka, Partizan uzvratio udarac Zvezdi: Potpisao Luka Tadić

G

Gotova priča

pre oko 2 godine

Meljanac napustio Zvezdu i potpisao u Južnoj Koreji.
T

Tragikomedija

pre oko 2 godine

@Gost111222 Niš je tu najbolji bio sa nalaženjem dobrih stranaca. Pre 2 godine kad je liga bila prekinuta zbog korone su imali uz Vojvodinu najkvalitetniji tim, predvođen upravo od strane dva stranca, Keite i Ikbarija. Keita je sa 19 godina tada bio uz Perića po meni najdominantniji igrač lige, pucao preko bloka ko iz šale, a i Ikbari na korektoru je kidao takođe. Taj tim Niša je pored njih u prvoj postavi imao četvoricu igrača koji su igrali i ove sezone za njih gde su završili kao poslednji na tabeli - Stojkovića, Jelića, libera i dizača, i još Lopara koji je otišao u toku sezone. Njih dvojica su upravo nosila na leđima taj tim, što pokazuje koliki značaj mogu imati stranci kod nas. Žao mi je što se nije igrao plejof te sezone, Niš je ozbiljno izgledao kao tim koji je mogao da ugrozi Vojvodinu.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Ne znam da li je Keita ili neko drugi od tih stranaca otisao u Koreju i na nekoliko meceva imao oko 40 poena na utakmici...
G

Gost111222

pre oko 2 godine

Upravo sam o tome i govorio. A ove godine promasaji sa strancima... Zato sam i rekao koliko to moze macka u dzaku da bude
M

Mop

pre oko 2 godine

Batak super. Tadić mmm ne znam. Kad bi mogli nekog Afrikanca ili sa Bliskog istoka da ubodu, a može da se pogodi jer su se već par pokazali kao vrlo dobri, to bi bilo super.
P

Pojačalo

pre oko 2 godine

Kad su se to oni pokazali kao dobro rešenje? Uredu Khan. Mada i on je sam došao da bi radio i napredovao (retkost da neko ima takav mindset kada dolazi), a ne da donese ekstra kvalitet, jer je praktično bio anonimus. Ostali? Niš je ove godine imao 2-3 takvih pa šta, ispadoše iz lige... Da ne nabrajam koliko je takvih primera bilo i prethodnih godina. Sva ta pojačanja su mačka u džaku, bolje otvoriti deci iz sopstvenog pogona šansu.
G

Gost111222

pre oko 2 godine

Tacno je da tako moze da se UBODE dobar igrac ali je vise promasaja. Primer Keita, Kana i Muse je dobar, kao i ove godine srednjak u Kragujevcu ali ima i opasnih promasaja. Primer promasaja u Nisu ove godine, Pozarevca sa srednjakom i primacem prosle godine ili jos drasticniji primer Vojvodine sa Fundorom pre 3 sezone i Migelom ove godine. Ipak je Vojvodina klub koji ima ambicije u ligi sampiona i tako da promasi i to 2 puta je ozbiljan organizaciini propust. Cak ni Baranek posle Migela ove godine nije bio sjajno resenje ali je i opravdano obzirom da je na pola sezone teze pronaci boljeg igraca. Klubovi nemaju plan, strucni rad i strpljenje za nase mlade igrace i to je osnovni problem,.... sa akcentom na strucni rad.
G

Gost26779

pre oko 2 godine

Pojacanje Luka Tadic... Smesno!! Decko je vec 3-4 g guran najsnaznije i u CZ i na sve spiskove reprezentacije i da ima neku perspektivu vec bi bio negde u inostranstvu. Previse krut i spor sa losim prijemom i kao i mnogi gurani ce ostati na nivou osrednjeg primaca u superligi srb. Marinovic pogresio sto nije otisao u inostranstvo! Partizan nece ni sa Batakom dobiti nista zato sto je Parizan neozbiljan klub. Pa doveli su iskusnog i dobrog dizaca Kisica 2019 i u prijemu doveli primaca Djordjevica od 35 godina fizicki nesposobnog, Koprivicu sa 15kg viska i Cuka na korekciji koji je uvek na otvorenom ugovoru i napusti ekipu u decembru da uzme lovu u Arabiji. I sve su to uradili iako su iste godine imali na prijemu Marinovica i Zugica. Onda su veliki mudraci Marinovica prekomandovali na korektora a Zugic ih napustio zato sto je sklonjen iz postave. Naredne dve sezone Marinovic i Zugic najbolji primaci lige i to pokazuje kolike lose procene radi uprava i Janic sa njima, a to su pokazali i sada... Marinovicu prekipelo jer su ga lagali oko novca godinama i pocenili sa ponudom za novi ugovor. Umesto da se potrude da ga zadrze i daju mu dobar ugovor dovode osrednje igrace kao i ranije. I sa Batakom to ce biti ekipa kao i Pozarevac ove sezone, koja sa osrednjim igracima na primacima nisu mogli dalje od sredine tabele i ako su imali i Bataka i Bojovica. Nazalost Partizan vec 10+ sezona nema ozbiljnog trenera, a o upravi ne vredi ni trositi reci.
o

of thearhitekt

pre oko 2 godine

Čitajući tvoj komentar jasno se vidi da si poznavalac prilika u srpskoj odbojci. Znaš svaku pojedinačnu dobru i lošu stranu spomenutih igrača. Bravo. Čak nema veze što si grobar, svako ima neku manu zar ne 😀, tvoje znanje je poštovanje.
x

x8!

pre oko 2 godine

Pa Vanja Eremić je 10x bolji igrač od prođem 1 od 10 lopti fejk korektora Bojovića
@

@x8

pre oko 2 godine

Eremic na sebi ne radi vec 5 godina posle Subotice, Pazar, Zvezda, Pozarevac pa vidi rezultate tih klubova. Mogao je da bude mnoooogo bolji ali nije radio na sebi. Los prijem i dizac koji donekle to moze da kompezuje pokazuje igra Pozarevca dok je bio Batak u Pizarevcu, mada ni on nije mogao mnogo da pomogne da se Bojovic iskoristi maksimalno, obzirom da je prijem bio los i prolaz primaca simbolican. Uprava Pozarevca je napravila katastrofalne poteze gde im posle polufinala playofa odlaze trener, dizac i primac i ove sezone 8 mesto i srecan prolaz u finale kupa bez ikakve sanse da ga dobiju.
@

@x8

pre oko 2 godine

Eremic na sebi ne radi vec 5 godina posle Subotice, Pazar, Zvezda, Pozarevac pa vidi rezultate tih klubova. Mogao je da bude mnoooogo bolji ali nije radio na sebi. Los prijem i dizac koji donekle to moze da kompezuje pokazuje igra Pozarevca dok je bio Batak u Pizarevcu, mada ni on nije mogao mnogo da pomogne da se Bojovic iskoristi maksimalno, obzirom da je prijem bio los i prolaz primaca simbolican. Uprava Pozarevca je napravila katastrofalne poteze gde im posle polufinala playofa odlaze trener, dizac i primac i ove sezone 8 mesto i srecan prolaz u finale kupa bez ikakve sanse da ga dobiju.
G

Gost299589299384

pre oko 2 godine

Pojacanje Luka Tadic... Smesno!! Decko je vec 3-4 g guran najsnaznije i u CZ i na sve spiskove reprezentacije i da ima neku perspektivu vec bi bio negde u inostranstvu. Previse krut i spor sa losim prijemom i kao i mnogi gurani ce ostati na nivou osrednjeg primaca u superligi Srb. Marinovic pogresio sto nije otisao u inostranstvo! Partizan nece ni sa Batakom dobiti nista zato sto je Parizan neozbiljan klub. Pa doveli su iskusnog i dobrog dizaca Kisica 2019/20 i u prijemu doveli primaca Djordjevica od 35 godina fizicki nesposobnog, Koprivicu sa 15kg viska i Cuka na korekciji koji je uvek na otvorenom ugovoru i napusti ekipu u decembru da uzme lovu u Arabiji. I sve su to uradili iako su iste godine imali na prijemu Marinovica i Zugica. Onda su veliki mudraci Marinovica prekomandovali na korektora a Zugic ih napustio zato sto je sklonjen iz postave. Naredne dve sezone Marinovic i Zugic najbolji primaci lige i to pokazuje kolike lose procene radi uprava i Janic sa njima, a to su pokazali i sada... Marinovicu prekipelo jer su ga lagali oko novca godinama i pocenili sa ponudom za novi ugovor. Umesto da se potrude da ga zadrze i daju mu dobar ugovor dovode osrednje primace kao i ranije. I sa Batakom to ce biti ekipa kao i Pozarevac ove sezone, koja sa osrednjim igracima na prijemu nisu mogli dalje od sredine tabele i ako su imali i Bataka i Bojovica. Nazalost Partizan vec 10+ sezona nema ozbiljnog trenera a o upravi ne vredi ni trositi reci.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Batak majstor!Odlican momak,super igrac za nas,veliki Grobar,steta sto je Kan nakon titule onako ocajan bio ove sezone...Super pojacanje a sto rece dole neko vidi se u saopstenju da nesto ne valja i da je jasno bilo nekog sukoba na relaciji uprava - igraci.Sto se Tadica tice necu da pricam nista jer nisam obracao paznju na njega mnogo,ne znam koliko moze,ako ga je neko malo vise ispratio neka napise ako hoce naravno neka svoja ocekivanja...
M

MilenkoNs

pre oko 2 godine

Krece opet lozenje iz pasaluka a na kraju po navici titula u glavnome gradu Novome Sadu
V

VojvodinaS

pre oko 2 godine

Zvezdica neuporedivo bolje prošla. Al' metlaćemo ih opet i jedne i druge!!! Titula opet u NS
A

Astronomus

pre oko 2 godine

Realno napravljen trejd s tim sto je Marinovic ipak bolje resenje nego Tadic koji je ruku na srce mladji.Pretpostavljam da ce Bjelica ostati jos jednu godinu sa druge strane cuje se da ce mozda Polomac da dodje.Treba jedan korektor - ubica.Dizac odlican mnogo bolji nego ovaj Petrovic koji je presmesan.
H

Hahahah

pre oko 2 godine

Drzi se ti motike i ne pametuj puno
O

Objektivno samo

pre oko 2 godine

Batak odlično, Tadić nikakvo pojačanje. Saopštenje samo otkriva da je bilo nesuglasica unutar kluba, na relaciji igrači-trener/uprava.
T

Tragikomedija

pre oko 2 godine

Batak je za našu ligu vrhunski dizač, prošle sezone za ono malo vremena koliko je proveo u Mladom Radniku je pokazao da je verovatno i najbolji dizač lige i da može da bude odličan naslednik Jovoviću u reprezentaciji. Ovo bi značilo da Petrović verovatno neće biti deo tima naredne sezone i time se Partizanov ringišpil dizača ponovo okreće (4 prva tehničara za 4 sezone). Huzejroviću bi bilo pametno da konačno pređe negde zbog toga što ima kvalitet da bude prvi dizač u nekom lošijem superligaškom ili boljem prvoligaškom klubu, umesto da bude drugi dizač Partizana već 4 godine. Što se tiče Tadića, sigurno je Marinović bio bolja opcija na primaču, ali nije loša zamena. Trom je i dalje, na prijemu traljav ponekad, ali je fizički dominantan i Janić može da mu prenese neke finese kako bi unapredio svoju igru ove sezone.
H

Huza

pre oko 2 godine

Huzejrović da ima kvalitet negde bi i prešao... Može samo drugi dizač u Partizanu da bude i to je to.
T

Tragikomedija

pre oko 2 godine

Pa bio je prvi dizač u sezoni kada su iz Prve lige prešli u Superligu, tada je izgledao sasvim dobro. Onda se naredne sezone rotirao sa Jokanovićem i delovao za klasu bolje od njega svaki put kad bi igrao. Nakon toga je usledio dolazak iskusnog i za našu ligu prekvalitetnog Kisića, pa Petrovića koji je bio standardan u ekipi Radničkog koja je bila u finalu Kupa i sada Bataka, momka koji ima najviše potencijala od svih ostalih na njegovoj poziciji. Jednostavno nije bilo tu mesta za njega da se probije kao prvi dizač, Janić ga je ubacivao samo kada je set bio uveliko izgubljen ili kada bi neko od pomenutih nešto žešće grešio. Visina ga najviše zadržava. Ipak, za Metalac je ove sezone u Superligi prvog tehničara igrao dečko 2004. godište, za Karađorđe koji je obezbedio plasman u Superligu je dizao 45-godišnji Milan Ilić, koji je iste visine ko Huzejrović praktično. Ne možeš mi reći da nema mesta za njega u nekom od boljih timova Prve lige ili timova donjeg dela tabele Superlige.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Kisic je bog i batina nase lige,ako nesto ne mogu da prezalim je sto nije opet osvojio trofej sa Partizanom,da je uspeo nesto one godine kad je zbog Korone prekinuto...Aleksa ce biti super pojacanje!
H

Huza

pre oko 2 godine

Pa sam si rekao. Karađorđu igra Hari Ilić u 45 godini, Jedinstvu Miško Radišić u 45 godini, ajde Novi Sad van priče. A ova dvojica (pogotovo Miško) su privatizovali svoje klubove. Dakle mesta za Huzejrovića nema. Ostatak prve lige je rekreativno pevačka družina. Metalac gura Polomca, gurali su ga i kad su igrali Prvu ligu i Superligu, nema logike opet da angažuju Huzejrovića. Od ozbiljnih ekipa niko ga neće angažovati kao prvog dizača. Mladi Radnik je dovodio tokom sezone i Bataka i Nedjeljka Radovića svojevremeno dizača Vojvodine dakle njima isto ne gori pod nogama da angažuju Huzejrovića. Ljig isto ima svoje varijante, i gde je onda tu Huza u celoj priči? Da bude zahvalan što je i drugi dizač u Partizanu, daleko bolje je i to nego vikend dizač (samo za utakmice) za neku Dubočicu ili Paraćin.
P

Pobeda je resrnje

pre oko 2 godine

Hoce li dovoditi neke kvalitetne strance?
2

234234

pre oko 2 godine

To što ti podvodiš pod kvalitetan stranac za to se nema para. Neki polovnjak uvek može da dođe, a koji će ti pored domaćih igrača?