Milan Gršić (MN Press)
Milan Gršić (MN Press)

Gršić posle eliminisanja Partizana: Jedinstvo nam ovakve padove neće tolerisati

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.03.22. | 12:20

Strateg Crvene zvezde zna koliko težak posao čeka njegovu ekipu u polufinalu plej-ofa

Osvojile su odbojkašice Crvene zvezde nacionalni kup i pune samopouzdanja započele plej-of borbe. Odmah na startu razigravanja srušile su Partizan u dva meča bez izgubljenog seta. Naredni rival im je Jedinstvo iz Stare Pazove, koje je eliminisalo Srem.

Izabrane vesti

Veoma sam srećna što smo ovo završile sa 3:0 i ponosna sam na devojke iz ekipe što smo sve odradile odgovorno”, rekla je srednji bloker Božica Marković posle druge maksimalne pobede u četvrtfinalnoj seriji. “U poslednjem setu malo je pala koncentracija svima, ali smo se izdigle. Izdržale smo pritisak Partizana koji je bio više zbog našeg spuštenog garda, izdržale smo to stoički. Ostavljamo ovo četvrtfinale iza sebe i sa maksimalnom koncentracijom idemo u polufinale na pobedu”.

Strateg Crvene zvezde Milan Gršić je istakao da ga padovi u igri nisu iznenadili.

Najvažnije je da smo prošli u polufinale. Očekivano je da ne možemo da držimo formu na nekom zavidnom nivou posle Kupa. Očekivali smo da će biti mnogo oscilacija, kao što se i sinoć pokazalo. Doduše, ubedljivo smo pobedili, u tom trećem setu je malo nedostajalo koncentracije, ali smo na kraju hrabro i uspešno stigli smo do pobede”.

Trener crveno-belih veruje da će u polufinalu podići igru i prikazati bolje izdanje.

Imamo veoma iskusne i hrabre igračice, uopšte se ne postavlja pitanje da li će pokazati karakter u tim situacijama. Bilo bi dobro da više ne dolazimo u te situacije, ako ne moramo. Nadam se da u polufinalu nećemo imati oscilacije jer Stara Pazova neće tolerisati ovakve padove u igri”, zaključio je Gršić.


tagovi

Milan GršićŽOK Crvena zvezdaŽOK PartizanSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara