(©CEV)
(©CEV)

Gvideti se oglasio na Tviteru: Izvinjavam se navijačima

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.04.24. | 12:43

Razočaran je zbog lošeg otvaranja plej-ofa u Turskoj

Piše se od starta sezone da Vakifbank nikada nije bio slabiji, a rezultati polako potvrđuju da su svi koji su delili to mišljenje - bili u pravu.

Velikan iz Istanbula je sinoć poražen u prvom meču polufinala plej-ofa u Turskoj, pa ukoliko izgubi duel sa Ezačibašijem u četvrtak - biće eliminisan iz borbe za titulu.

Izabrane vesti

Danas je trener Đovani Gvideti osetio potrebu da se oglasi na društvenim mrežama...

"Nažalost, juče smo prikazali jedno od najgorih plej-of izdanja u istoriji Vakifbanka. Izvinjavam se svim našim navijačima koji su nas bodrili tokom celog meča. Hvala vam na tome i obećavam da ćemo se boriti na sledećem duelu i da ćemo na terenu ostaviti dušu", napisao je Đovani Gvideti.

Ezačibaši je Vakifu dozvolio da mu uzme jedan set, a u preostala tri ga je počistio sa terena. Tijana Bošković je bila najzapaženija, ali je imala i dobru podršku saigračica.

Do pobede u polufinalu je došao i Fenerbahče, pa sada ima vođstvo 1:0 protiv Turkiš Erlajnza. Drugi susreti u seriji na programu su u četvrtak.

Prvo će na teren Fener i Turkiš Erlajnz od 16.00 časova, a od 19.00 je na programu duel Ezačibašija i Vakifa. Ekipe koje prve ostvare dve pobede će se sastati u finalu, a poraženi igraju za treće mesto.


tagovi

Đovani Gvidetivakifbank

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara