Luis Hamilton i Šarl Lekler (©Reuters)
Luis Hamilton i Šarl Lekler (©Reuters)

Hamiltona ne menja Lekler

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.23. | 10:44

Britancu ugovor ističe na kraju ove sezone, a šef Mercedesa, Toto Volf cinično izjavljuje da je sa vozačem Ferarija razgovarao jedino u aerodromskoj dikusiji o mestu za ukrcavanje u avion u Melburnu

Prvi čovek Mercedesove ekspedicije u najbržem cirkusu, Toto Volf nema nameru tek tako da pusti Luisa Hamiltona i zameni ga Šarlom Leklerom. On odbacuje aktuelne glasine o interesovanju za vozača Ferarija, ali na neobično ciničan način.

Izabrane vesti

Jedan jedini put sam razgovarao s njim u momentu diskusije gde je izlaz za ukrcavanje na avion u Melburnu”, rekao je Volf za Skaj Sport, ali nije odbio vedetu Skuderije na duge staze.

“Odličan je to momak, i neko koga ćemo na radaru imati na duže staze. Niko ne sumnja u to da je Šarl Lekler stoprocentno posvećen Ferariju, a mi smo takođe sto procenata usmereni na planu da potpišemo nov ugovor sa Luisom Hamiltonom”, rekao je Volf, u momentu kada se uveliko govori o njegovim namerama da izvrši transfer vozača Skuderije u tim iz Berklija.

Na kraju, kako bilo, jasno je da ni u jednom, ni u drugom taboru ne vlada zadovoljstvo zbog rezultata ove sezone. Jednostavno, obe ekipe, u ovom momentu neuspešno jure tehnološku prednost koja Red Bulu daje mogućnost da bude tako ubedljiv. Zbog svega, kao i uvek u sličnim situacijama, počele su da kruže priče i o transferima iz konstruktorskog tima Red Bula u Ferari. Kristijan Horner je odbacio takve navode, pa deluje da o velikim prelascima, sa ma kog klupskog mesta u dogledno vreme nema ništa.


tagovi

Luis HamiltonŠarl LeklerToto VolfFerariMercedes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara