""
""

Hamiltonu je Srebrna strela čudna, a za javnost frigidna pored Skuderije!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.05.17. | 12:35

„Čudan je ovaj „W08“... Nikada nisam vozio tako čudnu spravu“, reči su Luisa Hamiltona

Svi znamo da Luis Hamilton u trkačkom žargonu zbog gripa, odnosno zbog trakcije pneumatika nije imao stabilan tempo na treningu i na trci u Monte Karlu. Još je čudnije to što je isti taj „W08“ bolid delovao dosta srećnije u rukama Valterija Botasa. Ne, to nema ni smisla ni logike, a priča o iskustvu otpada na keca! Znamo da je Luis Hamilton stara koska Formule 1, šampion, neko pored čijeg imena ne treba da stavljamo fusnote da bi znali ko je on.
“Ja nisam bio zadovoljan bolidom u Monte Karlu. Ovo je najneobičniji bolid koji sam vozio ikada u svojoj karijeri. Veoma ga je teško podesiti. Ipak, to ne umanjuje stvar da je ovo dobar auto. Jednostavno nije bio samnom vrhu”, rekao je i poručio da se “W08” toliko vrckao, menjao ćud iz časa u čas, da se jednostavno nije znalo šta s njim!
“Sada nam ostaje da se pegrupišemo i mislim da će nam ostale staze bolje ležati, kao i da ćemo pokušati da još više radimo na ultra mekoj komponenti” kazao je Hamilton, a mi na sve dodajemo da nam je reč “pregrupišemo” malo zaparala sluh. Naime, isti izraz je upotrebio i šef Mercedesa, Toto Volf kada je govorio o novonastalom inferiornom statusu ekipe Dajmlera naspram Skuderija Ferarija.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFormula 1Luis HamiltonMercedes AMG PetronasVN Monaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara