Kaj Hefner (©AFP)
Kaj Hefner (©AFP)

Hefner: Srbija ima brutalno dobar tim, treba nam veća podrška s tribina

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.01.23. | 13:11

„Videlo se protiv Švedske koliko je naš rival kvalitetan, sa odličnim individualcima“, rekao je desni bek Melsungena. Pancerima za zlato 400.000 evra

Juri Knor je lider nove Nemačke. Uveo je selektor Alfred Gislason mlade snage, ali ostavio je i neke iskusne. Na desnoj strani terena su Kaj Hefner i Patrik Grecki koji su duboki zakoračili u četvrtu deceniju života (obojica po 33).

Rukometaš Melsungena pohvalio je Orlove.

Izabrane vesti

Videli ste i u pripremnim utakmcima protiv Švedske da Srbija ima brutalno dobar tim, odlične indivudualce. Ima mnogo dobrih igrača koji mogu da nam otežaju život. Mislim da će to biti pravi izazov. Biće teško dobiti utakmicu“, rekao je Hefner, prenosi handball-world.news.

Levorukog beka Pancera raduje velika podrška navijača u Katovicama.

Svi smo bili pozitivno iznenađeni koliko je nemačkih navijača u petak doputovalo do Katovice i kako su nas podržali protiv Katara. Dvorana je bila relativno bučna iako nije bila puna. Nadamo se da će nam se u nedelju protiv Srbije pridružiti još nekoliko hiljada nemačkih navijača. Mislim da nam to treba“.

Idu Nemci i korak dalje. Pobeda nad Srbijom povećala bi šanse u narednoj rundi.

Ako bismo pobedili, to bi bilo savršeno za nas. Uvek je važno preneti što veći broj bodova u narednoj rundi. Trijumf nam otvara vrata za kasniju borbu za četvrtfinale“, zaključio je Hefner.

Rukometni savez Nemačke obećao je bogate nagrade za reprezentativce. Zlatna medalja donosi 400.000 evra, srebrna 300.000, a bronzana 200.000. Eventualno četvrto mesto doneće Pancerima 100.000. Plasman od petog do osmog mesta, koja vode u kvalifikacije za Olimpijske igre, vrednuje se sa 40.000 evra.

Nemačka je pre četiri godine bila četvrta na svetu, a titulu šampiona plante je osvojila 2007. godine.



tagovi

Rukometna reprezentacija Srbijerukometna reprezentacija nemačkeSvetsko prvenstvo u rukometu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara