""
""

Humanitarni tiket u podne: Nikola Rađen tipuje za VK Crvena zvezda

Vreme čitanja: 5min | ned. 19.03.17. | 12:00

Vaterpolista čeka GG i pobedu Građana nad Liverpulom

Nikola Rađen, zlatni vaterpolista, nada se da će upravo on pomoći da se u „Humanitarnom tiketu u podne“ prebaci suma od 3.000.000 ukupno osvojenih dinara. Rađen je ambiciozan u bazenu, odlučan u šutu, ali mu ni kladilačka vera ne nedostaje. Zato se nada da će osvojiti kvotu koja će ga popeti na najvažniji, humanitarni podijum…

Inače, srpski vaterpolisa i aktuelni igrač rumunske Oradee, osvojio je mnogobrojne medalje sa reprezentacijom Srbije, postao dvostruki klupski prvak Evrope, sa Partizanom i Crvenom zvezdom!  Sa Rumunima će ponovo igrati u Ligi šampiona. U šampionskom duhu, Nikola je odigrao i tiket s nekoliko utakmica za našu dobrotvornu akciju, a eventualni dobitak će usmeriti ka Vaterpolo klubu Crvena zvezda, koji se nalazi u veoma teškoj situaciji.

Izabrane vesti

Naš današnji kladilac je izašao iz bazena i spreman je da na engleskoj travi potraži pravi tip. Počeo je Nikola Rađen humanitarnu misiju duelom MANČESTER SITI - LIVERPUL. Ovo će sigurno biti uzbudljiv meč, jer je reč o ekipama koje ove sezone igraju prilično izjednačeno, a tome u prilog ide i podatak da Siti ima samo bod prednosti u odnosu na Crvene, ali doduše i utakmicu manje, pa bi eventualnom pobedom mogao da se odvoji na nešto sigurniju distancu.
„Ovo će biti jedna veoma zanimljiva utakmica u kojoj će nijanse odlučivati. Pošto se igra na Etihadu, odigraću jedinicu uz oba tima daju gol, 1&gg“, kaže za MOZZART Sport Nikola Rađen.

PREPIŠI TIKET NIKOLE RAĐENA

Tridesetdvogodišnji Nikola rođeni je Somborac, ali je poreklom iz Strojica kod Šipova u Republici Srpskoj. Idemo dalje sa dobrotvornim klađenjem. Sledeća na redu je utakmica KAEN - MONAKO. U prethodnih nekoliko duela ova dva tima Kaen je imao običaj da iznenadi Monako i izvuče nerešeni rezultat. Međutim, gosti iz Kneževine ove sezone igraju odlično i trenutno su lideri u prvenstvu, pa ne bi trebalo da dozvole iznenađenje.
„Monako je apsolutni favorit, stoga igram dvojku na Kneževe koji će dati dva i više golova, 2&2+.“

Svoju bogatu vaterpolo karijeru Rađen je započeo u ekipi novosadske Vojvodine, da bi zatim igrao u Partizanu, Hiosu, Crvenoj zvezdi, Olimpijakosu. Naredna utakmica na dobrotvornom tiketu takođe kao i prethodna dolazi iz francuske Lige 1. Reč je o još jednom derbiju koji će se igrati ovog vikenda, a to je meč PSŽ - LION. Sveci su posle katastrofe u Barseloni uspeli da ostvare trijumf u domaćem prvenstvu, i s druge pozicije na tabeli dočekuju Lion na Parku prinčeva. Iako gosti igraju promenljivo ove sezone i daleko su od prvog mesta, to je i dalje ekipa za respekt.
„Biće ovo veoma tvrda i ravnopravna utakmica, i zbog toga ću probati sa prelazom iz iksa u iks.“ 

Sa reprezentacijom Srbije Nikola je imao dosta uspeha, i kući je doneo srebrnu medalju sa Evropskog prvenstva u Malagi 2008. godine, bronzanu sa Olimpijskih igara u Pekingu iste godine i zlatnu na Svetskom prvenstvu 2009. godine u Rimu. Naredni meč na MOZZARTOVOM plemenitom tiketu je duel između SAMPDORIJA - JUVENTUS. Domaći su solidni ove sezone i nalaze se na sredini tabele u Seriji A, dok je Stara torinska dama i ove godine dominantan tim koji pretenduje na novu titulu.
„Juve je favorit i u ovom duelu, i u skladu s tim, igram dvojku uz nadu da će dati i dva pogotka, 2&2+.“

Naš današnji humanitarac nije samo sa reprezentacijom osvajao odličja, već se proslavio i na klupskom planu. U svojim vitrinama ima medalje osvojene sa Crvenom zvezdom i Partizanom kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evroligi. Humanitarni tiket nastavljamo duelom ROMA - SASUOLO. Vučica je i ove sezone jedina uz Napoli koja koliko-toliko parira Juventusu, i nalazi se tik iza njih na tabeli. Sasuolo je u prethodnim utakmicama nanizao nekoliko loših partija, pa nema sumnje da će domaćin na svoj konto upisati nova tri boda.
„Rimljani su favoriti u ovom duelu u kome će verovatno pasti dosta golova, pa se usuđujem da tipujem 3+.“ 

Iako je igrao za oba večita rivala, Nikola ne krije da je navijač Crvene zvezde. Prvi sledeći duel dolazi iz Bundeslige. Rađen se kao iz topa ustremio na meč MENHENGLADBAH - BAJERN. Borusija će na svom terenu pokušati da zaustavi moćni Bajern, koji je i ove sezone apsolutni favorit za osvajanje titule.
„Bajern je neumoljiv, kao i uvek, pa ni trenutak nemam sumnju da će doći dvojka I da će Bavarci dati bar dva gola, 2&2+.“

Posle dve godine pauze naš gost je svoju vaterpolo karijeru nastavio u Rumuniji, u ekipi Oradea, gde mu je saigrač golman naše reprezentacije Gojko Pjetlović. Dobrotvorno tipovanje nastavljamo utakmicom sa Pirineja, tačnije duelom ATLETIKO - SEVILJA. Jorgandžije su i ove sezone solidni i trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji u Primeri. Komplimenti se mogu uputiti i gostima, koji se nalaze jedno mesto ispred današnjeg rivala. Za ovu utakmicu slobodno se može reći da je derbi kola u Španiji.
„U ovakvi mečevima ume da padne dosta golova, pa ću shodno tome ja odigrati 3+.“

Rađen ima uspeha i na porodičnom planu. Oženjen je svima dobro znanom pevačicom Anom Kokić, sa kojom ima dve kćerke, Ninu i Teu. Poslednja utakmica na današnjem humanitarnom tiketu je meč između BARSELONA - VALENSIJA. Katalonci su posle epske pobede u Ligi šampiona nad PSŽ-om od 6:1 doživeli hladan tuš u La Korunji od Deportiva, gde su poraženi sa 1:2, pa će na Kamp Nou pokušati da ostvare novu pobedu nad uvek nezgodnim Slepim miševima.
„Barsa mora da se vrati u pobednički ritam nakon poraza u prethodnom kolu, pa ne sumnjam da će slaviti na Kamp Nou, zato igram 1&3+“, zaključio je tipovanje Nikola Rađen koji će dobitak, ukoliko ga bude, usmeriti Vaterpolo klubu Crvena zvezda.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 16:15 4026 ŠPA 1 Atl.Madrid - Sevilla ug 3+ 1,70
Ned 20:45 4029 ŠPA 1 Barcelona - Valencia kmb 1&3+ 1,28
Ned 17:30 2016 ENG 1 Man.City - Liverpool kmb 1&gg 3,40
Ned 15:00 5024 FRA 1 Caen - Monaco kmb 2& 2+ 1,85
Ned 21:00 5026 FRA 1 PSG - Olympique Lyon pk X-X 9,00
Ned 17:30 3023 NEM 1 M' gladbach - Bayern kmb 2& 2+ 1,52
Ned 15:00 1036 ITA 1 Sampdoria - Juventus kmb 2& 2+ 1,75
Ned 20:45 1038 ITA 1 Roma - Sassuolo ug 3+ 1,35

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

tiket u podnesportsko klađenjeNikola Rađenhumanitarni turnirbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara