IEM Dallas će koristiti najnoviji CS2 apdejt

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.05.24. | 14:06

Iz razloga što je ispravljen jedan od najučestalijih bagova

ESL je danas potvrdio da će se IEM Dallas 2024 igrati na poslednjoj verziji CS2 koja je izašla juče, a kao glavni razlog odluke navode to što je u okviru njega ispravljen jedan od najučestalijih bagova.

Valve je juče izbacio veliki apdejt i za koji je u startu jasno da će imati veliki uticaj na CS2 esport. U tom trenutku nismo ni slutili da ćemo tako brzo imati priliku da ga gledamo na jednom od takozvanih Tier 1 eventova, ali je ESL doneo odluku da se na promene neće čekati i da će biti aktivne već sledeće nedelje u Dalasu.

Izabrane vesti

Ono što je najbitnije u novom apdejtu je to da više ne bi trebalo da dolazi do iznenadnih gašenja igre, što se dešavalo u više navrata igračima tokom velikih takmičenja, pa čak i na samom Majoru, a sami igrači su u više navrata javno izrazili svoje nezadovoljstvo i tražili od kompanije Valve da nešto učini. U pitanju su primarno bagovi vezani za NVIDIA drajvere.

Ovo znači da će timovi imati vremena samo tokom vikenda da se pripreme za turnir koji počinje u ponedeljak, kao i da ćemo debi novog apdejta imati prilike da gledamo u direktnom prenosu na Arena Esport televiziji.

Podsetimo, ne samo da ćemo na turniru gledati izmenjeni Vertigo, već ćemo gledati i Dust 2 koji se nedavno vratio u rotaciju takmičarskih mapa. 


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara