Komentari na vest

INTERVJU - Aleksa Batak: U Partizanu sam pronašao nešto što nigde nisam imao, vratio sam se zbog Janića

D

Dragorad

pre oko 1 godinu

Čekaj, čekaj... Istina je da si ispao iz Superlige 2017. godine. Potom si otišao u Niš. I kako to biva, namestilo se da ponovo ispadneš iz Superlige i to u direktnom okršaju sa Partizanom kroz play out. Trebao si biti pošten i reći istinu a ne da je prećutiš. Sada si u Partizanu, taj klub te i oživeo jer je pretila opasnost da ne postojiš na odbojkaškoj mapi zbog neigranja poslednjih nekoliko sezona. Dakle, slava Partizanu!
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Dobro nije Kara Batak.... 😂😂😂
T

Trofej

pre oko 1 godinu

Bravo dečko. Partizan ima hemiju u ekipi. Atmosferu kakva se poželeti može. Lepo je za odbojku da je Partizan ponovo jak. Odbojkaška liga je kvalitetetnija od košarkaške lige Srbije i od fudbalske lige Srbije. Topola u fudbalu 2 klub u Srbiji postala, opet u košarci ta KLS nikoga ne zanima . Rukometna liga je na nivou amaterskog sporta. Odbojka kakva god je najjača u Srbiji.
B

Bašo

pre oko 1 godinu

Slažem se. Plus ako se objedine sportovi odbojka je ubedljivo prva u Srbiji. Ženske lige u vaterpolu,košarci i rukometu i fudbalu su daleko iza ženske odbojke.
I

Ivan nd

pre oko 1 godinu

Osvojili jedan trofej u zadnjih pet godina,ko da su postali prvaci sveta!😂😂A ko je ovaj mali,to niko ne zna,nikad čuo za njega!Zato i igra u tom propalom klubu!
I

Istina

pre oko 1 godinu

Gresis, Partizan je u poslednjih dvanaest meseci osvojio tri trofeja... Kup 2022, Superkup iste godine, i opet Kup ali ovogodisnji. Deluje da se na tome nece zaustaviti.
n

neznanac

pre oko 1 godinu

Ko je ovaj?
W

West

pre oko 1 godinu

A ko si ti?