Komentari na vest

INTERVJU - Ana Antonijević: Sa 14 u prvom timu, sa 15 Liga šampiona, igrala 22 godine... Zaista je mnogo

1

11 minuta

pre 6 meseci

cita se za 5 Minuta, pozdrav Ani i autoru intervjua, kao i obicno , kvalitet
S

Sam svoj gazda

pre 6 meseci

Koliko njih zbog Teče je reklo zbogom reprezentaciji.Maja Simanic je morala naravno biti u timu.Od Ane preko Đere,Spasojevic itd sve do Stevanovic.
B

Bogoljub Gagic

pre 6 meseci

E ovo treba da bude uzor mladim devojkama,a ne razne zadrugarke i ostale dame sa margine.
S

Sve naopako

pre 6 meseci

Eeee tezak je to put.Ogromno odricanje.Nece to devojke danas.Maja Marinkovic je vise puta bila na TV nego svi odbojkasi i odbojkasice zajedno os 1995 do 2023.
M

Munja Trans

pre 6 meseci

Deca ne znaju ko je ona.Na zalost.Veliki igrac.Karijera za postovanje.Sve najbolje joj zelim.
r

rec dizača

pre 6 meseci

Maja Ognjenovic Tića nije jedna u milion nego jedna i jedina, neuporediva i neponovljiva.Najbolja na svetu .
S

Steva Mrak

pre 6 meseci

Drca,Maja,Ana sve stara skola.Lepo je setiti se Ane.Gde su naslednice.Ne vidim ih.Hiljade devojcica u odbojci a nema dizaca ni blizu njih tri koje su tu bile dve decenije.Nema ni za ostale pozicije zamena , sem Uzelac ni na vidiku igraca za reprezentaciju da zamene ove sada.Daj boze da gresim.Samo da ne bude potop kada prestanu Jovana,Tijana,Mina ,Maja...Maja je sa 15 igrala u evropi Cev Kup.Ana sa 15 Ligu Sampiona.Danas nas uce kako deca treba da se igraju do 15 godina u klubu ,pa onda krece ozbiljan rad.I to pricaju oni najbolji a imaju i svoj kamp...Sve je marketing i zabava.
V

Valjevo 2024

pre 6 meseci

PLATIS 400 E ILI DVE SMENE 800 E I IGRAJTE SE DECO.
d

da da da

pre 6 meseci

Devojčice do 15. i dečaci do 16. godine treba da se igraju bez imperativa rezultata.Da li je ok ovo sada ili ono kad je Ana igrala sa 15 ligu prvaka.Procenite sami.
č

činjenica

pre 6 meseci

To što ti ne pratiš mladje igračice i znaš samo za Uzelac(doduše ni za nju nisi znao do ovog leta) ne znači da ih nema. Na svim pozicijama ima dostojnih naslednika sem na poziciji dizača. Eno Taubner koju ste hejtovali dok je bila u Zvezdi igra sjajno u Nemačkoj i verovatno će biti 2 korektor reprezentacije kad se Bjelica povuče. Za blokere takodje nema brige jer tu su Kurtagic, Osmajic, Kocić. Libero je sada Jegdic koja je sa 27 godina tek debitovala u reprezentaciji ali od mladjih se Stefana Pakic itekako izdvaja. Od 4 primača koji su bili u timu ovog leta samo je Buša “starija”(1994) dok su Lazovic koja će u reprezentaciji ubuduce imati ulogu kao Buša dosad(da drži prijem i odbranu) 1999 i Uzelac 2004. Zašto mislite da posle Pariza za mesto u ekipi neće pretendovati Branka Tica, Isidora Kockarevic, Una Vajagic, Ana Mihajlović?
S

Steva Mrak

pre 6 meseci

činjenica Zaista ne znam te igracice.Ne znam gde ih videti.Eto to je problem odbojke.Nema u medijima i na TV.Lepo ako ima potencijala.
k

kg

pre 6 meseci

fenomenalna devojka,karijera za postovanje!
T

Tata Boža

pre 6 meseci

Steta sto nije htela da sedi na klupi.U reprezentaciji je bila bas malo .Velika šteta!