Komentari na vest

INTERVJU - Bojana Drča: Uživam u sadašnjem trenutku, činjenica je da neću još dugo da igram

s

suzana111

pre 6 meseci

Isto tako - pa ne bi usli u finale da Maja nije resila mec protiv Holandije. Spominjes Drcu i preokret u finalu a da li bi preokrenula da nismo pobedili Holandiju:)hahah Valjala nam je bolesna i nikakva maja u mecu protiv Holandije jer da ona nije usla izgubili bismo to je bilo jasno a ne valja nam sto je igrala u finalu. Pa zahvaljujuci njoj smo usli u finale ne zahvaljujuci Bojani ili Tijani. Ne vidim u cemu je problem. Bojana je bila starter protiv Holandije, eto bolesna Maja nije i kada je pocela lose da igra trener uveo najbolju tehnicarku svih vremena i zena preokrenula mec.
G

Gost926

pre 6 meseci

Sa Majom prvaci evrope i sveta i bez Maje sa Drcom prvaci evrope i sveta, na oba takmicenja bez poraza.Tijana igrala na sva cetiri ta takmicenja i bila MVP EP SP gde smo uzeli ta zlata.Dokazano da i sa jednom i sa drugom i bez bilo koje od njih dve je sve isto.
s

suzana111

pre 6 meseci

Kazete da je igrala Drca u finalu uzeli bi zlato a ne spominjete da je Drca igrala polufinale protiv Holandije i lose ga odigrala i bolesna Maja usla kada je voda usla u usi i bila za vecinu MVP to znaci da je Drca odigrala ceo mec verovatno bi izgubili i ne bi videli finale. Nije Gvideti bez razloga stavio Maju kao prvog dizaca. Da pitate bilo kog odbojkaskog strucnjaka ko je bolji tehnicar svi bi rekli Ognjenovic pa cak i kada je u losijoj formi. Maja je mozda najbolji tehnicar svih vremena.
I

Isto tako

pre 6 meseci

Isto tako Drca usla u 3.setu protiv Turske i mi okrenuli set gde smo gubili 6 razlike i uzeli set. Znaci ako ti je zena okrenula set i utakmicu ona i ostaje u igri bas kao sto je Maja usla protiv Holandije i okrenula tako je Drca to uradila protiv Turske zajedno sa Minom Popovic i njenim dobrim servisima. Maja je ugusila ekipu u finalu sa dosadnom igrom, Tijana Tijana Tijana. 70 lopti Tijani, Sari Lozo 15 za 5 setova. Odgovorna za blok na Tijani u 5.setu kad je bilo 12:11 za Tursku imamo kontru i blok ceka na Tijani a Lozo ostaje sama bez bloka i ona dize Tijani koju ceka blok odavno. Posle meca izjavljuje “nismo imali dovoljno snage” pa kako da imas snage kad nisi 2 dana trenirala pred finale. 5 set je mogla odigrati Drca pa kako god da se zavrsi, nekad se isplati i kockati.
A

A tiii

pre 6 meseci

Sigurno nisi normalan!
v

viper

pre 6 meseci

Njega je Srbija sa Drčom još pre svetskog prvenstva razmontirala u ligi nacija 2022 u utakmici za treće mesto (i to bez Tijane Bošković)...
M

Mali mokri lug

pre 6 meseci

Da li ce napokon jedna odbojkasica nositi zastavu na otvaranju olimpijade?Pitanje nakon Pariza koliko dugo ce se cekati na plasman na OI.I kada odemo necemo imati vise zvezde u timu koje nogu biti u kategoriji da nose zastavu.Ovo je poslednja prilika za neku odbojkasicu.Vanja Grbic je nosio 2000 i ko zna kada ce neki odbojkas ponovo.To ceka i zensku odbojku nakon Pariza.Zasluzile su da imaju tu cast.Sonja je nosila u Tokiju sad je red na odbojku.
J

Jos jedna medalja

pre 6 meseci

Da uzmu bronzu u Parizu i vezu 10 medalju sa OI,SP i EP stignu kosarkasku reprezentaciju Jugoslavije po broju medalja i cao zdravo.Samo su kosarkasi tada svetsko igrali svake dve godine ali ok.
D

Dare PUMA

pre 6 meseci

Vanja Grbic se oprostio od reprezentacije u njenim godinama.Miljkovic jos mlađi.Rasic i Stefana mlađe od nje a ne igraju vec 2 godine.Njen izbor i njena odluka Ima uvek ko hoce i želi.
S

Stefan Silni

pre 6 meseci

Nase najbolje kosarkasice Jelena Bruks i Sonja Vasic sa 30 prestale igrati i ostale legende.Nemaju medalju sa svetskog prvenstva nijedna.Mi kao da u odbojci Boši ovde zameramo nešto.Svaka cast kraljice nasa i hvala za sve.
A

Amerikanino

pre 6 meseci

Sonja i Jelena su mogle igrati jos.Anderson mladja od njih a igra za Srbiju i dalje.
Ž

Živkovic bre

pre 6 meseci

Ima 15 medalja sa bukvalno svih takmicenja sa Sebijom.Ima finala SP,OI i EP.Sve prosla.Srbija je nakon Rusije zvanicno najuspesnija zemlja iz evrope na OI.Hvala za sve .Bez tebe ne bili prvi 2022 na SP.Igraj dok uzivas u odbojci zauvek si legenda.
N

Nemke2389

pre 6 meseci

Bojana legenda. Svaka čast Maji na fenomenalnoj reprezentativnoj karijeri, ali ubeđen sam da bi osvojili zlato sad protiv Turske da je Drča više igrala.
S

Slazem se

pre 6 meseci

Pogotovo jer Maja nije trenirala 2 dana pred finale. Sramna odluka i selektora da sa takvom osobom igra finale, bolesnom i bez treninga…. Imam osecaj da i ona i Gvideti stavljaju sebe ispred ekipe.
P

Pera KG

pre 6 meseci

Javi se 15.11 u Rumi treneru Vakifa pa mu ti to i stručno objasni...
S

Saraaaaaaa

pre 6 meseci

@Pera Bg, on da ista vidi video bi prosle godine kako ga je Srbija sa Drcom razmontirala 3:0 na svetskom dok je vodio Tursku. Zena je toliko na tom mecu razigrala ekipu da su Turkinje samo stajale i nemo posmatrale. Drca je tip igraca koji trenutno mnogo bolje deli lopte u odnosu na Maju. Gledala sam neki utakmice njenog Skandicija protiv Imoca a i protiv Monce, dosta poena su gubili na njeno lose deljenje lopte i forsiranje odredjenih igracica u datim momentima, bas kao sto to radi u Srbiji kad ima period kad vidi samo Tijanu. Cinjenica je da je ove godine cela ekipa morala njoj da se prilagodi je losa. Jovana Stevanovic prva ne igra dobro od kako se Maja vratila, da ne spominjemo Saru Lozo koja je protiv Turske u 5 setova dobila 15 lopti samo, a njih dve su uz Tijanu u finalu svetskog bile nasi kljucevi za pobedu protiv Brazila. On samo nije smeo da dira nesto sto je odlicno funkcionisalo, ako je ekipa uspela bez Maje ostati na skoru 12:0 i odbraniti svetsku titulu, onda ta ekipa moze bez Maje. Maji svaka cast sto se vratila ali je mogla prepustiti mesto Bojani i samo uskakati i pomagati i odigrati odredjene meceve. Holandija ima Dijkemu koja je uvek bila prvi dizac Holandije, veoma dobar dizac i veoma popularna, ali joj nije bilo tesko da vecinu lige nacija i Evropskog pa cak i kvalifikacija prepusti mesto mladjoj Sari Van Alen. Ja Maju postujem ali cinjenica je ta da je trenutno Bojana u boljoj formi i bolji igrac. Maja je legenda, ali treba pogledati meceve nase ekipe sa Bojanom sa svetskog i videces jasnu razliku, pogotovo u igri sa primacima a i sa srednjacima.
P

Pera KG

pre 6 meseci

@Saraaaaaaa Ma Gvideti zna odbojku bolje od svih nas ovde zajedno.Neozbiljno je da mi njemu delimo savete.Finale EP 2023 bi bilo kao i utakmica na SP 2022.Razlika je Vargas 2023 u odnosu na 2022.Sve ostalo je manje vise ne bitno.Da nije bilo Vargas u sastavu Turske Srbija bi pobedila 3 0 i sa Mirkovic i sa Drcom ili sa Majom na mestu dizaca.
a

amanzaman

pre 6 meseci

Ovde drvlje i kamenje kao u slucaju Jokic,ako se igrac,igracica ne oseca sposobnim da igra jedno od sto takmicenja tokom godine,a lebron ima 40 godina,nema ni dve OI i SP za usa,pa ga niko ne proganja. Dajte ljudi gledajte svoja posla,vecina vas jedva ustane ujutro,kamoli nesto drugo da radi a da nije komp i sl.od zemlje sa 6,7 mil stanovnika,pola bolesnih i starih i pola dececsto ne moze da potrci 400m i ne radi fiticko dobro da uopste imamo sport ziv.
m

meoni

pre 6 meseci

Bošo... "Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju." A mi znamo da ti želiš tu Olimpijadu. I da si od ranije sve tome podredila, da bi se pojavila na njoj... A najviše porodični život. Nemoj sad da odustaneš. Ni zbog koga. Pa ni zbog jednog pogubljenog selektora. Nije on vredan tebe. "Iza svakog nereda se krije prilika za red. Okreni nered u svoju korist". Pojavi se zbog sebe i svoje porodice koja ti pruža svu tu podršku godinama. I okiti se zlatom! Okiti sve vas zlatom za kraj! Vidimo se u Parizu! 💪
S

Steva Mrak

pre 6 meseci

Netreba joj zlato kad sedi na klupi.Kad to shvatis razumeces je.Tvoje i nase zelje od ove reprezentacije su jedno njen pogled je sasvim drugaciji na celu pricu.Jako gorak ukus nosi iz ove sezone.
s

strsljen.srbenda

pre 6 meseci

Drza vecita rezerva Maji.Vecno 2.Nije nela steta sto ide.Dosta je bilo da se ne bruka vise....Penzija....
A

Aj ti

pre 6 meseci

Aj ti lepo uzmi bukvar prvo, ne brukaj se.
и

инсајдер

pre 6 meseci

Без Бојане и Тијане наредне године у репрезентацији. Позз
D

Da da da

pre 6 meseci

I bez Uzelac i Jovane Stevanovic kako stvari stoje !!!!Otera Đovani sve.
?

?

pre 6 meseci

sto bez uzelac
D

Da da da

pre 6 meseci

? Sta je prosla ove sezone treba joj podici spomenik.Sreca pa je tako mlada jaka mentalno.To ne bi izdrzalo 99 posto devojaka na njenom mestu.Tako da videcemo sve.Olimpijada je nadam se motiv veliki za nju pa se i odazove a posle ko zna kad i ko zna gde...
Z

Znaci

pre 6 meseci

Ne ide u Pariz. Veoma lukav odgovor je dala, ali dovoljan da zakljucis da nije zadovoljna ovom godinom u reprezentaciji… meni bar tako izgleda, kao da ne zeli da ide. Veoma mi je krivo, trenutno mnogo bolji dizac od Maje po nasu ekipu….
G

Gost 542

pre 6 meseci

Ima ona medalje sa svih takmicenja.Ima srebro iz Rija sa OI.Godine su tu.Karijera pri kraju mora i da se pazi.Sta ima od odlaska u Pariz.Prosla je to sve.Nema motiv i nece da sedi na klupi.Posteno sve.Druga je stvar sto mi kao zelimo jos jednu medalju sa OI.Dovoljno je iskusna da zna šta hoce a šta nece.
Z

Znaci

pre 6 meseci

@Gost 542, sta ti lupas? Ne treba joj jos jedna medalja sa Oi? Boze svasta ovo prvi put cujem da neko ko prati sport izjavi ovakvu gluposti. Cast je imati sto vise medalja sa OI. Ovde je vrv problem sto ona ima neke nesuglasice sa trenerom, jer ocigledno nije zadovoljna svojom minutazom ove godine, sto se i slazem. Mogla je mnogo vise da igra. Moje licno misljenje je da bi odigrala mnogo bolje finale nego Maja koju ekipa 2 dana pred finale nije ni videla niti je trenirala.
G

Gost 542

pre 6 meseci

Znaci Da mi smo umislili da mora svako takmicenje Srbija da uzme medalju.Glupost teska.Ne zeli da igra i sve jasno.Da li ce bez nje uspeti ili ne vreme ce pokazati.Mi sve merimo medaljama.One nisu dobile ono najbitnije a to je postovanje za sve uspehe.Evo na ovom sajtu u komentaru godinama vise ih ljudi kritikuje nego hvali.Sve ima svoje granice.Nece da sedi na klupi vise dosta joj je toga.Ko se bavio sportom razume je.
S

Steva Mrak

pre 6 meseci

Odgovor za Pariz u rukavicama.U prevodu na mene ne racunajte.Njen izbor i odluka.Toliko je dala Srbiji da nema ko njoj da zameri bilo sta.Sve najbolje Bojani i da Relja dobije uskoro batu ili seku.
M

More plavo

pre 6 meseci

Kako se prica i Tijana razmislja da uzme pauzu na leto od reprezentacije.Nije mi jasno da je za OI igre takva situacija.Jesu uzele dve medalje na zadnje dve olimpijade i jeste naporno leto ali opet uz svetsko prvenstvo ovo je najvece takmicenje.Mnogi sportisti su propustali takmicenja tako da i odbojkasice stize umor.Maja isto nije igrala na prvenstvu sveta 2022 i na evropskom 2017.Stevanovic na OI 2021 i evropskom te godine itd...Kad moze Jokic da odmara mogu i ostali.
T

TijanaAaaaaaaa

pre 6 meseci

@More plavo, Tijana da uzme pauzu pred Olimpijske igre? Ljudi sta vi pricate hahahahaha pa ta devojka vec 2 godine prica o Parizu i da joj je to cilj i da kompletna ekipa jedva ceka Pariz hahahahahahahahaha
M

More Plavo

pre 6 meseci

TijanaAaaaaaa Da ima zelju ali joj je preko glave i dosta toga sto joj ne odgovara..Razmislja sa uzme i nije sigirno nista.Sve je otvoreno kod nje za leto 2024
Р

Радамел

pre 6 meseci

Ех како ни лепо било да ми бар 10ти део Турске лиге имамо у Србији, а тек замисли када би наши клубови могли да задрже најбоље српске играчице барем. Колико би лига атрактивна била.
M

Marko KG

pre 6 meseci

Da se ulozi i daju odbojci sredstva za 2 ugovora koje dobiju kosarkasi od drzave imali bi jake lige i jedan klub sa dosta igracica koje su sada u inostranstvu i sa pojedinim iz reprezentacije.