Komentari na vest

INTERVJU – Mijajlo Marsenić: Ne sumnjam da će odbrana biti snaga Srbije, mečevi sa Slovenijom pokazali nam put

B

BezanijaKomsa

pre preko 1 godinu

Zelenovic br 1
R

Rukometas

pre preko 1 godinu

Strasan golmanski par imamo Milosavljev Cupara, mozda i najaci na svetu, imamo desno krilo Radivojevica top klase igraca lige sampiona, imamo dobre igrace na pivotmenu Marsenica i Pesmalbeka koji su razliciti tipovi pivota a igraju i odbranu odlicno, imamo iliju Abutovica specijalca za odbranu godinama proverenog defanzivca,na srednjeg beku imamo Kukica koji lucidan i hrabar igrac i mnogo moze uz njega najboljeg proglasenog mladog igraca sveta Dodica, dodao bih jos Djordjica bombardera Benfike osvojio ligu evrope ove sezone sa Kukicem i timom Benfike, i Borsaza koji steasan rukomet u ligi sampiona ove godine za Elverum Norveski... ostalo je tanko i upitan kvalitet... nadam se da ce neko da bljesne kad treba od ostalih na bitnom utakmicama, fali dobar desni bek nadam se da ce oceliciti Jovica Nikolic na ovom sampionatu mlad je nenormalno jak i igra u Nemackoj ligi. SRECNO MOMCI OCEKUJEMO VIZU ZA OLIMPIJADU NAPRED SRBIJA
H

Handball Fan

pre preko 1 godinu

Samo da Milosavljev bude spreman i da startuju svi zdravi i spremni. Slažem se za sve napisano, dodao bih da na poziciji desnog beka u budućnosti, pored Jovice Nikolića, imamo dva talentovana momka, Aleksandra Cenića (20), trenutno u b timu Barcelone i Uroša Mitrovića (19) koji je član poljske Visle a trenutno na pozajmici u austrijskom Bregenzu. Verujem i da će Milan Milić napredovati u Voši, kao i Milan Golubović u Pančevu. Šteta što nam je levi bek Miloš Kos povređen, bilo bi ovo dragoceno iskustvo za njega u repci. U principu, uz dobar rad i kontinuitet nastupa na jakim takmičenjima imamo dobar potencijal da se razvijamo. Talenata za ovaj sport je uvek bilo i biće.
g

gost1111

pre preko 1 godinu

Mitrović će u narednih 2 godine sigurno biti pozivan ali on nikako nije igrač kakav nama treba iako znam da će imati izvrsnu karijeru i ima strašno dobre predizpozicije ali dečko koji ima skoro 2 metra a ne može da ima realizaciju preko 60% nikad i menja se odbrana napad što je poražavajuće. Sve najbolje mu želim ali iskreno u narednih par godina teško da možemo da se oslonimo na njega trebaće mu vremena ali za nekih 5 6 godina bi mogao ako smiri glavu da bude u top 5 desnih bekova u Evropi L A G A N O
l

lepo prvenstvo!

pre preko 1 godinu

Imam dobar osećaj. Bićemo u top 8.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Srecno nasim rukometasima Srbija realno moze do cetrtfinala.
M

Mrsoja

pre preko 1 godinu

Samo da ne podlegnete pritisku,kao sto se desi kosarkasima i fudbalerima,nacija je uz vas,dajte sve od sebe,ne sumnjam da ce biti dovoljno za drugi krug.
S

Samo košarka

pre preko 1 godinu

Nijednog igrača u našoj reprezentaciji ne znam a i trener vidim stranac. Ovo takmičenje nikoga ne zanima u Srbiji. Partizan je na pragu TOP 8 a Zvezda je već tu 40 000 gledalaca na dve utakmice u Beogradu. Srbija je zemlja košarke. To se prati, to ae voli.
G

Gost8999

pre preko 1 godinu

To što si ti ograničene pameti, ne znači da su svi. Ajmo Orlovi.
a

ajde.bre.

pre preko 1 godinu

Pa sto visis na vesti o Srbiji.Idi gledaj crvene petokrake.
Г

Гос'

pre preko 1 godinu

Ајмо Беранац, уз вас је цијела Црна Гора 💪Поз из Новог :)