Sinančević (©Reuters)
Sinančević (©Reuters)

Ivana Ilić i Armin Sinančević propuštaju SP u dvorani

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.03.22. | 15:01

Oboje otpali iz zdravstvenih razloga

Ostala su još tri dana do početka Svetskog prvenstva u dvorani u atletici, a tabor reprezentacije Srbije ostao je bez dva člana.

Sa 15 takmičara, koliko je trebalo da brani boje naše zemlje, broj je pao na 13 pošto su od takmičenja morali da odustanu olimpijac Armin Sinančević i mlada sprinterka Ivana Ilić.

Izabrane vesti

Armin Sinančević nije uspeo da se na vreme oporavi i pripremi za šampionat, tako da je na kraju morao da odustane. Slična situacija je i sa Ivanom Ilić, petom juniorkom sveta u sprintu, koja je dobila boginje i zabranjena joj je bilo kakva sportska aktivnost u narednom periodu.

Prema tome, boje Srbije na prvenstvu sveta, koje će se održavati od 18. do 20. marta u Areni braniće: Ivana Vuleta, Milica Gardašević (skok udalj), Asmir Kolašinac (bacanje kugle), Maja Ćirić (400 m), Elzan Bibić (1.500 i 3.000 m), Boško Kijanović (400 m), Milana Tirnanić (60 m), Jovana Ilić (troskok), Anja Lukić (60 m prepone), Aleksa Kijanović (60 m), Lazar Anić (skok udalj), Angelina Topić (skok uvis), Luka Trgovčević (60m prepone).


tagovi

Armin SinančevićatletikaSvetsko prvenstvo u atletici

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara