Ivanina odiseja do Birmingema

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.03.18. | 13:00

Loše vreme i slaba organizacija obeležili su prve dane Svetskog atletskog prvenstva u zatvorenom, a i naša skakačica je imala velikih problema sa transportom i smeštajem

Prvi čovek naše atletike, biznismen Veselin Jevrosimović nije izdržao već je morao da objavi na društvenim mrežama šta je naše, ali i ostale takmičara dočekalo u zavejanom Birmingemu. Jer pored polarnog vremena i sama organizacija takmičenja je potpuno "pukla" što stvara ozbiljne probleme učesnicima.

"Dobro došli na Svetsko atletsko prvenstvo u Birmingemu!", ironičan je Jevrosimović na Tviteru, "Lufthanza iz Minhena je jedina sinoć uspela da sleti. Grad je paralizovan. Atletičare niko ne dočekuje na aerodromu, nema taksija, autobusa, moraju sami da se snalaze kako da stignu do hotela."

Izabrane vesti

To što je jedna od najvećih planetarnih zvezda "kraljice sportova", Ivani Španović i njenom treneru Goranu Obradoviću nije pomoglo u Engleskoj.

"Ivana Španović i trener Goran Obradović su sinoć zbog lošeg vremena morali da slete u Mančester i u svom aranžmanu su noćas vozom stigli u Birmingem. Atletičari se greju fenovima za kosu pošto u hotelu gde su smešteni ne radi grejanje.", napisao je rezignirano predsednik ASS.

Da podsetimo, Ivana skače finale u nedelju od 16. 30, a kvota da će osvojiti zlato u skoku udalj je 1,75.

foto: Starsport


tagovi

Ivana ŠpanovićGoran Obradovićatletikaskok u daljVeselin Jevrosimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara