Komentari na vest

Jedan novogodišnji krug u Monci sa Teodorom Pušić, prvim srpskim liberom ikada u Italiji

M

MAGILE

pre 4 meseca

IMAS BOZANSTVENO PREZIME....
d

dragutin v.

pre 4 meseca

Италијанка Егону, Кубанка Варгас и босанскохрцеговачка Бошковић су три најбоља коректира тренутно. Тим редоследом! Odgovori nestorpvic idi kod doktora _____________________________ Pa realno i jesu tri najbolje, a Egonu prednjaci. Nije nista pogresno napisano.
N

Nigerija bato

pre 4 meseca

Paola od oca i majke iz Nigerije je Italijanka.Tijana od oca i majke Srpkinje je Bosanka.Bravo majstore.Redosled nebitan jer nekome je u tenisu Nole br 1 nekom Federer itd.Za nekoga je Maradona najbolji fudbaler svih vremena neko misli da je Mesi taj,drugi ipak vide Ronalda kao br 1.
G

Goran BG

pre 4 meseca

Tijana je zvanicno šampion sveta sa klubom i reprezentacijom i MVP sveta na klupskom nivou i MVP sveta na takmičenju reprezentacija.Zvanicno je najbolja MVP x 2
s

spiritus movens

pre 4 meseca

MVP, MVP, pa MVP. Koliko ljud imaju zakrzljali mozak kad bez iole kriticke (samo)svesti prihvataju strane kovanice i izraze i odomacuju ih u nasem jeziku. Zar je toliko tesko napregnuti mozdane vijuge i napisati najkorisniji igrac/igracica?
O

Ognjen Drinski

pre 4 meseca

Pazi samo ove nakazne jezičke konstrukcije "bosanskohercegovačka Bošković"!!? Jezivo. Drugo, Tijana Bošković veze nema sa tzv BiH. Oduvek igra za Srbiju i Srpkinja je.
s

sjajno

pre 4 meseca

kreni sada redom i intervjuisi ih sve.
љ

љубитељ одбојке

pre 4 meseca

Италијанка Егону, Кубанка Варгас и босанскохрцеговачка Бошковић су три најбоља коректира тренутно. Тим редоследом!
n

nestorpvic

pre 4 meseca

idi kod doktora
S

Sreta Šteta

pre 4 meseca

Paola Egonu je pre 23 godine rođena u Italiji. Ipak, njeni roditelji su na “čizmu” emigrirali iz Nigerije. Svakako je skandal i kad mediji na rasnoj osnovi napadaju svoju reprezentativku koja im je donela tolike medalje i radost.Pitaju je često da li si Italijanka i kako...Zato je i plakala na dodeli medalja i prešla u Tursku i htela da ne igra za Italiju.Sedela na klupi prošle godine zbog ponašanja.Ima bar sreće u ljubavi ,dve devojke je promenila u 2023.Ljubav je iznad svega kad su devojke u pitanju.Pogotovo za one tamnopute ,van evrope emocije su iznad svega.
B

Bojan Kuzmanovic

pre 4 meseca

Divna mlada dama,i sjajna odbojkasica!