Komentari na vest

Jedina žena u stručnom štabu Srbije - Jelena Blagojević: Devojke me poštuju, znaju da sam ovo želela

B

Brundo

pre 9 meseci

Da strucni stab obrati paznju na Gvidetijevo ponasanje i da mu ne daju da izgubi zivce.Dobro sto kod nas nije izbacivao odbojkasice iz reprezentacije.U Turskoj je izbacivao.
p

prošlost se pamti

pre 9 meseci

Odbojkašica Ivana Đerisilo rekla je da ne igra za reprezentaciju Srbije zbog sukoba sa selektorom Zoranom Terzićem.Od Anje Spasojević do Jovame Stevanović podugačak je spisak neposlušnih.Jovana igra od kad ga nema a ostale na žalost nisu dobile tu priliku.Nisu bile te sreće.Ode teča u veliku Rusiju.Patriota za primer.
B

Brundo

pre 9 meseci

To je velika nepravda koju je Terzic uradio.Santareli je vracanjem Jovane Stevanovic ispravio tu nepravdu.Mi smo mala zemlja i nemamo taj luksuz da odbacujemo igrace.Imamo to sto imamo.
p

prošlost se pamti

pre 9 meseci

Bravo Brundo legendo.
ž

žene u sport

pre 9 meseci

Na izbornoj Skupštini Fudbalskog saveza Srbije koja je održana u Kući fudbala u Staroj Pazovi dogodio se istorijski trenutak. Sandra Sremčević postala je prva dama, prva potpredsednica FSS-a otkako postoji ova institucija.Milica Mandić je podpredsednik OKS.Sonja Vasić radi u OKS.Ana Joković u KSS je zadužena za žensku košarku.Milena Delić je predsednica RSS.Jelena Nikolic podpredsednica OSS.Žene u sport.Samo ravnopravno.Sada ih je u odnosu na muškarce svega 4 posto na rukovodećim položajima.Zakon o sportu lepo kaže ravnopravno.Naše heroine moraju da dobiju šansu.Zaslužile su bar u ženskom sportu.Odbojka kao jedini loptaški sport gde su devojke ispred muških po popularnosti i platama a i masovnosti treba da bude primer.
j

jedino jos

pre 9 meseci

treba objasniti kako su mecevi muske odbojke na svetskom nivou gledaniji nego zenske po svim statistikama uzivo tv stagod
d

diskriminacija

pre 9 meseci

Primer rukometašice Srbije nisu u planiranom terminu otputovale na Evropsko prvenstvo koje je bilo održano u Danskoj u decembru 2020. godine, i kada su doputovale u mesto održavanja prvih utakmica u grupnoj fazi takmičenja na dan i početak turnira, to je kao.normalni Ova vest promakla je i mnogim ljubiteljima sporta . Za one koji ne prate sport i bave se mnogo dramatičnijim vestima i problemima kojima smo naravno danas okruženi, ova vest je možda trivijalna i ne zaslužuje posebnu pažnju. Ipak, nekada i ovakvi, naizgled nevažni postupci mogu biti odraz dubljih društvenih problema. Ipak, mene je ova vest podsetila na deo razloga za neblagovremeni odlazak ženske rukometne reprezentacije i za tretman same vesti. Ti razlozi leže u ukupnom odnosu prema ženskom sportuUzroci su mnogostruki, ali takođe se mogu podvesti i pod materijalne faktore. O tome slikovito svedoče i budžeti klubova i to što, kada vidimo ženu u ulozi sutkinje na nekoj važnoj međunarodno fubalskoj utakmici, ili trenera e to doživljavamo kao incident, ili kao egzotiku.
s

samo odbojka

pre 9 meseci

Ovo je najpopualrniji sport za devojke.Žene su u lozi sudija na utakmicama širom sveta.Naravno da moraju imati isti tretman kao i muškarci u pogledu trenerskog mesta.Sa druge strane i na rukovodećim položajima.Sonja Vasić je odmah dobila posao u OKS i to su pravi potezi.Naravno da i Maja Ognjenović mora da dobije šansu.One se život posvetile sportu.U odbojci nije veliki novac i nakon karijere mora da se radi dalje.Sem Tijane Bošković koja je obezbeđena.To je jedna od milion.Puno sreće Jelena i da uskoro budeš prvi trener Srbije.Željko Obradović,N Grbić,Saša Đorđević,Igor Kolaković,Saša Obradović itd su nakon karijere igrača krenuli u trenerske vode i dobili šansu. Šansa i poverenje su najbitniji.
P

Potpredsednica

pre 9 meseci

Jelena Nikolić takodje. Mislim nije kao da je pre toga OSS bio zlatan, ali sada je dno dna, mulj i trulež.
s

samo odbojka

pre 9 meseci

Potpredsednica Nema afera.Sve devojke i momci su uvek tu.Rezultat ženske odbojke ide iz organizacije saveza.Sve i svi vole da igraju za Srbiju.Ne kao u košarci,vaterpolu,rukometu ili fudbalu gde najboljih nema jer su nezadovoljni.Svako takmičenje daju izjavu na kraju hvala savezu za sjajne uslove.Tako da sve je jasno.Kad bude otkaza i kada ne budu tu prvi ću reći smena u savezu odmah.Ovako nemam zamerke.Dal sam za Santarelija ili Gvidetija za Đulu ili Boškana a ko smo mi da o tome pričamo.Rezultat seniorske ekipe je merilo uspeha.Srbija ga ima.
v

volonter

pre 9 meseci

Potpredsednica Bez plate.Ponuda veka.Nije ovo fudbal bato
v

volonterski

pre 9 meseci

u BG na vodi
i

imamo i strance SRB

pre 9 meseci

Amerikanka Danijel Pejdž ostavila je dubok trag u reprezentaciji Srbije svojim igrama, iako je bila naturalizovan reprezentativka, a sada je ponovo deo nacionalnog tima.Pomoćnik Velike Marine.Tako se stranci lojalni dovode u Srbiju.Od Marine treba učiti.
C

Chesterfield

pre 9 meseci

Pa gde su komentari? Juče su komentarisali Blagojevićku u tekstovima gde se ona ne spominje. Za Miljanu 🌹i ❤️!
P

Pozz za Chestera

pre 9 meseci

Ne vise ljudi po ceo dan na Mozzartu, imaju nešto što se zove privatan život, mogao bi i ti da probaš :)
s

samo napred

pre 9 meseci

Muškarac ne može u istoj meri da razume devojke koje trenira kao što to može žena. Na prime, ženski problem koji ih nas desi se da podbacimo na treningu zbog toga. Mislim da to žena bolje shvata i slobodnije su da pričaju o tim problemima sa trenericom. Marina Maljković je idealan primer ženskog trenera u svetu sporta. Godinama niže uspehe sa našim košarkašicama. Osvojila je i olimpijsku, i evropsku medalju sa njima i dokaz je da žena može odlično da se snađe.Odbojka je zaslužila da ima i ženu trenera.Napred Jeco
J

Jeste

pre 9 meseci

Eno bila žena trener na SP za kadetkinje. A i Boričićka razbija rekorde po broju godina kako je trener u Superligi a da titule ne vide, svako finale tropa.
s

samo napred

pre 9 meseci

Jeste Marijana je igrala finala i osvajala trofej.Sa kadetkinjama bila druga u evropi i svetu.Sa juniorkama prvak evrope.Prošle godine sa mlađim seniorkama druga u evropi.Vodila ekipu u ligi šampiona.Ima iskustvo.Medalje sa Srbijom u mlađm kategorijama.Nemamo puno žena trenera i podrška za njih sve.
s

samo napred

pre 9 meseci

Mira Musulin ima duplu krunu.Prvak Srbije i KUP.Prošle godine 4 u evropi.U Osijeku smo prošli loše.Nije bilo dosta igračica.Ne treba seći odmah po treneru.N Grbić nas napr nije odveo na dve olimpijade.Bez Rija i Tokija.Sve je to sport.Od kritike nema ništa.Oni su želeli više od nas uspeh svakako.Ovde Terzi zameraju srebro iz Beograda.Ko će nama da udovolji.Santareli bio prvak bez poraza našli mu 1000 mana.Takvi smo mi Srbi...
J

Jeste

pre 9 meseci

Nju je jedan Jovo Caković, "Kralj esnafa", odučio od odbojke sa timom proseka starosti 18 god. A sa druge strane Sladjana Erić, Nikolina Lukić i ostale prekaljene superligaške igračice... Toliko o stručnosti.
J

Jeste

pre 9 meseci

Treba napomenuti da je već u narednoj sezoni u kojoj nije došlo do smene prvog trenera umesto kojeg treba da se uleti sa istom ekipom bilo sjajno 4. mesto 💪 Ima nas malo starijih ovde koji se sećamo i donjeg doma tabele sa Crvenom zvezdom, a vidim i Spartak i Srem su se mnogo usrećili. Ništa, Kina bato.
N

Naše su

pre 9 meseci

Jeste Tako se dobar deo javnosti odnosi prema ženskom sportu.Ne valja ti žena na funkciji.Žena na mestu trenera takođe.Ismevaš se igračicama koje su prve na svetu.Pređi na stranicu o fudbalu.Samo muški molim te.Naše fudbalerke su takođe devojke za primer.Mani se ženskog sporta ako ga ne voliš a to je očigledno.Ženama prava u sportu kao i muškarcima u svakom pogledu.
g

gost 765

pre 9 meseci

Juniorke Srbije su bile.prve u evropi .Titula za najbolju igračicu (MVP) pripala je našoj Tijani Bošković, Sara Lozo je najbolja serverka, dok je Bojana Milenković najuspešniji primač.Slovenija bila 2 U borbi za treće mesto Turska je pobedila Grčku sa 3: 1.I gde su Grkinje u odbojci danas?Gde su Slovenke.Danas ta generacija 97 ima 26 godina.Šta im znači 4 ili 2 mesto kao juniorkama kada ih u seniorskom uzrastu nema nigde.Ivan Miljković nema medalju iz mlađih dana sa reprezentacijom.Bitno je šta uradiš kao senior.Bez jurnjave rezultata u mlađim kategorijama.
J

Jeste

pre 9 meseci

Zato zlata sa Balkanijade zvone na sva zvona hahahahhaah Izgleda je OSS ovde upregao sve raspoložive botovske snage, treba ipak opravdati platice ni-za-šta.
p

prle i tihi

pre 9 meseci

Jeste Imaš.problem.Rekao sam ti.Ništa ti ne valja.Uživaj čoveče prvaci sveta smo.Otiće ti na nedo bog na zdravlje.Mani se saveza i zavera.Opusti se.Pohvali malo nekoga za promenu.Ovo je zabava sport.Još ženski.Naše devojke najlepše.Osmeh na lice i navijaj za Srbiju.
p

plate plate

pre 9 meseci

Pešić u KSS ima 760 000 evra u godini dana.Piksi sa svim iz ugovora prelazi milion u FSS.U košarci predsednik saveza kao jedini u istoriji saveza ima platu i to mesečno 700 000 dinara.Oba trenera u košarci imaju ugovor na godinu u CZ i Partizanu kao svi zajedno treneri super i prve lige u odbojci i to muške i ženske zajedno.U odbojci je to najniži nivo.Na žalost
B

Bankovni račun

pre 9 meseci

Izvor?
d

dijaspora SRB

pre 9 meseci

U tokiju smo imali 27 Srba koji su bili deo drugih reprezentacija.Slovenija je sa igračima koji su mogli biti deo Srbije podigla svoju košarku i bila prva u evropi.Bojana Popović Mira Milenković Kaća Bulatović pa Đokić i Radović su iz Srbije prešle u C Goru i donele im titulu prvaka evrope i srebro sa olimpijade.U fudbalu imamo preko 50 igrača koji su u drugim reprezentacijama. Iz dijaspore imamo Samardžića i Kuzmanovića ,Ergića i Prijovića.Neven Subotić,Čestić i Veljković.Borba za dijasporu traje.Milorad Čavić najbolji naš plivač ikada je primer.Hrvatska je u fudbalu to najbolje odradila Pa su tu braća Kovač i Rakitić pa onda Šimunčić,Petrić,Klašnić,Sučić,Stanišić ,Ljubičić,Pongračić.Mora da se radi.Da se kao BIH ne desi jedan Zlatan Ibrahimovic.
e

evo podatak

pre 9 meseci

Na posledn⁶jem prvenstvu sveta čak 137 igrača su bili stranci ,u svim ekipama zajedno je brojka.Hrvatska je tu napravila poteze sa kojim je druga na svetu.Mi imamo celu reprezentaciju u drugim državama.Kad naši stručnjaci rade to tako ispadne.Plate redovne u FSS naravno
k

korektori

pre 9 meseci

Dragan Travica igrao za Italiju.Mitar Đurić za Grčku.Propust.Oba među najboljim na svetu bili.Saša Starović i Đorđe Đurić za Srbiju.Milko i Milka rođeni brat i sestra Ane Bjelice igrali za C Goru a Ana izabrala Srbiju.Sestra i brat u C Gori a ona u Srbiji.Kao i sestre Bošković.Samo treba raditi.Silvija Popović iz Bara je izabrala Srbiju.Mnogo je još primera.Miloš Nikić iz Budve ogroman doprinos dao 2011 u Beču itd..
z

zaboravio il ne znas

pre 9 meseci

@korektori Sanja Starović iz Trebinja je igrala za Srbiju takođe korekror je.Edin Škorić je takođe iz Zagreba.Radovvić srednjak .Imamo i sada u kadetskoj i juniorskoj momke iz RS
c

ceo tim

pre 9 meseci

ZA dijaspora SRB Evo CEO tim u fudbalu naših a koji igraju za druge reprezentacije: ĐORĐEVIĆ C GORA,KRKIĆ ŠPANIJA,ARNAUTOVIĆ AUSTRIJA,MARIN NEMAČKA,STOJKOVIĆ C GORA,IVANIĆ C GORA,KRUNIĆ BIH,MARIŠIĆ C GORA,DRAGOVIĆ AUSTRIJA,BORJAN KANADA,VRANJEŠ BIH,KALAJDZIĆ AUSTRIJA,SAMARĐZIĆ NEMAČKA,SVILAR BELGIJA,NIKOLIĆ KAPITEN MAĐARSKE BIO.
b

beže bre iz BIH i SRB

pre 9 meseci

Ibrahimović je iz Bjeljine.Hrvati uzeli sve.Rakitić,Mandžukić,Lovren,Ćorluka,Jelavić,.Pola tima hahahaha.Seferović i Gavranović u Švajcarskoj a Vejinović završio u Holandiji.Da su svi bili u BIH bili bi prvaci sveta.hahaha Kod nas opet prešli u druge reprezentacije Soro i Šterbik,iz rukometa i Šarić.Mandić uzeo zlato sa Srbijom za mlade a pređe u Crnu Goru.Volkov iz Niša takođe.Jelena Dokić Australija.Puljezović rukomet golman ode u Mađarsku KARABATIĆ IZ NIŠA U FRANCUSKOJ UZE SVE.Zolotić tekvando USA zlato Tokio.Trajković atketika najbolji nosio zastavu Kipra nešto kao Egonu što je nosila za Italiju.Tu je i Greg Popović.Naš je.Vukosavljevic nas zavi u crno u Tokiju.Ostadosmo bez medalje.Ona donela Francuskoj bronzu naše košarkašice bile četvrte.