Lazar Marinović (Starsport)
Lazar Marinović (Starsport)

Jedna od ružnijih utakmica, nek u finalu kupa bude lepša

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.02.22. | 11:57

"Izuzetno bitna pobeda za povratak samopouzdanja zbog završnice prvenstva", rekao je trener Partizana Bojan Janić posle okršaja sa Mladim radnikom

Za manje od mesec dana Partizan i Mladi radnik boriće se za trofej u finalu Kupa, a sinoć su imali pravu probu u domaćem prvenstvu. Crno-beli su teren u Požarevcu napustili kao pobednici, pa sada imaju učinak 11-5 i nalaze se na trećem mestu. U poslednja dva kola ligaškog dela imaju šansu i da izbore još bolju poziciju - sastaće se sa Spartakom iz Ljiga i Radničkim.

Trijumf protiv Požarevljana je i pored ne baš najbolje igre, veoma važan za tim Bojana Janića.

Izabrane vesti

Izuzetno bitna pobeda za nas za povratak samopouzdanja zbog završnice prvenstva", rekao je posle trijumfa Bojan Janić. "Imamo još dva kola do kraja ligaškog dela, mnogo ekipa je u vrhu, svako svakoga može da pretekne. Tako da nam je pobeda važna i zbog pozicije na tabeli. Nije bila lepa utakmica sa obe strane. Naprotiv, bila je jedna od ružnijih kojima sam prisustvovao, ali nadamo se da će u finalu kupa biti lepša, pa neka pobedi bolji“.

Trener kluba iz Požarevca Dragan Bonić je pre svega čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi.

"Odigrali su odlično u fazi napada i u fazi odbrane. Jednostavno, prva dva seta nismo uspeli da im pariramo na pomerenim loptama, gde su oni imali odličnu realizaciju u napadu. Uspeli smo u trećem setu da se vratimo u meč, pre svega dobrim servisom. Međutim, evidentno da je Partizan u ovom trenutku bio spremniji. U četvrtom setu su ponovo dobro servirali, a mi smo imali mnogo grešaka, pogotovo na flot servisu. Idemo dalje, pripremamo se za nastavak prvenstva i finale kupa“.

Kapiten Partizana Lazar Marinović je zadovoljan zbog trijumfa, ali veruje da će njegov tim napredovati kako se budu približavale glavne borbe.

Čestitke ekipi Mladog radnika, kao i mojim saigračima na jednoj odličnoj utakmici na trenutke. Ovo je veoma bitna pobeda za moj tim, posle poraza u prethodnom kolu. Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva zaigrati još bolje“, zaključio je Marinović.


tagovi

OK PartizanOK Mladi Radnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara