Jelena Blagojević (MN Press)
Jelena Blagojević (MN Press)

Jelena Blagojević osvojila trofej u Superkupu Poljske i MVP priznanje

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.11.22. | 09:49

Dobila je duel sa drugom srpskom odbojkašicom Jovanom Brakočević Kancijan

Baš kao i prošle godine trofej u Supekupu Poljske otišao je u ruke kapitena Rešova Jelene Blagojević. Njen tim je veliku borbu vodio sa Hemikom i na kraju slavio posle preokreta i pet odigranih setova - 3:2 (22:25, 24:26, 25:16, 25:18, 15:10).

Lepo je videti da su vođe na terenu, a i kapiteni dva najbolja tima u Poljskoj srpske odbojkašice. Na jednoj strani bila je Jelena Blagojević, a na drugoj Jovana Brakočević Kancijan.

Izabrane vesti

Ekipa nekadašnjeg korektora reprezentacije Srbije bolje je započela meč i dobila prvi set rezultatom 25:22. U drugom periodu Rešov je uzvratio i izgradio visoko vođstvo 17:11. Međutim, ta prednost nije im bila dovoljna da dođu do izjednačenja. Na krilima naše igračice Hemik je anulirao prednost protivnika, dobio set 26:24 i poveo 2:0.

Nije se predao u tom trenutku Rešov. Blagojevićeva je preuzela odgovornost, podigla ekipu i pogurala je ka izjednačenju. Treći i četvrti set su protekli bez trunke neizvenosti. Bile su devojke iz Rešova pune samopouzdanja, pa su dočekale u boljem raspoloženju taj-brejk.

U petom setu nisu dozvolile protivnicama da dođu na nivo iz prva dva perioda, iskoristile su šansu koja im se otvorila i došle do velike pobede. Uz trofej naša reprezentativka Jelena Blagojević je podigla i MVP priznanje. Završila je ovaj susret sa 23 osvojena poena.

Jovana Brakočević Kancijan je za poraženi tim postigla 25 poena.


tagovi

Jelena BlagojevićRešovijaJovana Brakočević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara