Stefan Dodić (©MN Press)
Stefan Dodić (©MN Press)

Jevtić umirio srpsku rukometnu javnost: Dodić na terenu za 15 do 20 dana

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.24. | 10:23

Talentovani Vranjanac biće spreman narednog meseca, potvrdio je direktor Vojvodine

Kao grom iz vedrog neba je glasila informacija pre desetak dana da je karijera Stefana Dodića pod znakom pitanja, da se ne zna kada će da se vrati na teren.

Posle povratka na parket posle tri meseca pauze zbog povrede patelarnog ligamenta kolena, odigranih pola sata protiv Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupu Srbije početkom meseca, što je bio debi u dresu Vojvodine, trener Novosađana Boris Rojević je posle meča sa Partizanom u Superligi Srbije potvrdio loše vesti.

Izabrane vesti

Jedan od najtalentovanijih rukometaša današnjice, MVP juniorskog Evropskog prvenstva u Portugaliji 2022. godini, opet je povređen. Ovog puta je bio problem s mišićem.

Pred meč sa Flensburgom, direktor Lala Darko Jevtić saopštio je lepe vesti. Narednog meseca se očekuje da se mlađani Dodić opet vrati na teren.

Želim da umirim javnost. Kao klub smo izašli sa prejakim izjavama. Nije to tako ozbiljno. Stefana očekujemo na terenu za 15 do 20 dana. U dobroj je situaciji da napravi ono što svi od njega očekujemo, da bude predvodnik srpskog rukometa u narednih 10 godina”, rekao je Jevtić u emisiji Time-out sa Sanjom Kružević.

To znači da trener Boris Rojević neće moći da računa na Dodića do kraja grupne faze Lige Evrope, kao i na još jednog od reprezentativca Srbije Vukašina Vorkapića koji je povredio lakat leve ruke pre 10 dana u meču sa Partizanom. Obojica bi narednog meseca mogli da se vrate na teren u finišu sezone, kada se brane krune u domaćim takmčenjima, mada nisu izgubljene šanse za nokaut fazu Lige Evrope. Takođe, Dodić i Vorkapić bi mogli da budu spremni za dvomeč baraža za Svetsko prvenstvo sa Špancima početkom maja.

Nažalost, za Milana Milića je sezona završena, dok se uskoro očekuje da se vrati na parket kapiten tima Miljan Vukovljak.



tagovi

Stefan DodićRK VojvodinaDarko Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara