Zoran Terzić i Jovana Brakočević Kancijan (©MN Press, CEV)
Zoran Terzić i Jovana Brakočević Kancijan (©MN Press, CEV)

Jovana protiv Zorana: Hemik i Fener vode bitku za četvrtfinale Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 13:00

Prva utakmica razigravanja na programu je od 18 časova

U muškoj konkurenciji već su poznati četvrtfinalisti Lige šampiona, a kod odbojkašica tek treba da se odigraju plej-of mečevi. Razigravanje počinje danas, a završava se naredne nedelje. Parovi su Hemik - Fenerbahče, Lođ - Vakifbank i Volero Le Kane - Rešov.

Danas od 18 časova odigraće se zanimljiv duel za ljubitelje odbojke u Srbiji jer će na jednoj strani biti bivši selektor Zoran Terzić, a na drugoj nekadašnja reprezentativka Jovana Brakočević Kancijan. Ko bude izašao kao pobednik iz ovog dvomeča sastaće se sa Koneljanom, koji je na samom vrhu liste najvećih favorita za osvajanje takmičenja.

Izabrane vesti

Poljski Hemik je grupnu fazu završio na drugoj poziciji iza Ezačibašija - ostvario je četiri pobede i dva poraza upravo od turskog tima (4-2, 10 bodova). Slična je priča sa Fenerom u drugoj grupi, koji je isto na drugom mestu imao skor 4-2 (13 bodova). Ispred je ostao nemački Štutgart.

Poslednji put su se putevi poljske i turske ekipe sastali tokom sezone 2018-2019. Tada su obe utakmice u grupnoj fazi pripale timu iz Istanbula i to maksimalnim rezultatom. Dva međusobna obračuna imali su i u polufinalu Lige šampiona 2016. godine, rezultati su bili identični - dva puta 3:0 za Fener.

Ove sezone četa Zorana Terzića igra mnogo bolje od povratka Melise Vargas iz Kine, pa će večeras njen duel sa protivničkim korektorom Jovanom Brakočević Kancijan sigurno biti u centru pažnje.

Kad su preostali plej-of mečevi u pitanju - sutra od 20 časova Lođ dočekuje Vakifbank, dok u četvrtak u istom terminu igraju Volero Le Kane i Rešov.

CEV LIGA ŠAMPIONA ZA ODBOJKAŠICE

PLEJ-OF MEČEVI

Utorak

18.00: (4,40) Hemik Police - Fenerbahče (1,17)

Sreda

20.00: Lođ - Vakifbank

Četvrtak

20.00: Volero Le Kane - Rešov

ČETVRTFINALE

Vero Volej Milano - Vakifbank/Lođ

Koneljano - Hemik Police/Fenerbahče

Novara - Štutgart

Ezačibaši - Rešov/Volero Le Kane


tagovi

Jovana BrakočevićZoran TerzićŽOK FenerbahčeOK Hemik Police

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara