"Flojd Mejveder"
"Flojd Mejveder"

Kako jedu šampioni: Volov rep u pireu i brokoliju za 1.000 dolara!

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.04.15. | 13:10

Kijana Džeferis otkrila šta se nalazi na meniju Flojda Mejvedera pred okršaj sa Manijem Pakjaom

Flojd MejvederNije to samo udaranje u vreću. Bokserski treninzi poznati su kao jedni od najtežih u svetu sporta i zahtevaju da se povede računa i o mnogim drugim stvarima. Hrana je, kao uostalom i kod svakog drugog vrhunskog takmičara, izuzetno bitan element, pa se Flojd Mejveder ne štedi pred borbu sa Manijem Pakjaom 2. maja u Las Vegasu.

Štaviše, svaki obrok američkog borca košta čak 1.000 dolara, odnosno oko 920 evra!

Izabrane vesti

Toliko košta znanje Kijane Džeferis, poznate i pod nadimkom Šef Kju. Rođena u Los Anđelesu Kijana je od bake iz Luizijane "pokupila fore" kad su u pitanju ukusna južnjačka jela. Kasnije je diplomirala na čuvenom univerzitetu u Pasadeni, radila u nekoliko uglednih restorana, hotela, bila je učesnica rijaliti programa Groseri Gejms… Krajem 2014. je stigao i Mejvederov poziv. "Novac", kako zovu američkog boksera, tada se pripremao za borbu sa Argentincom Markosom Majdanom. Ugovor je potpisan na osam nedelja, ali pošto se Mejveder oduševio dobila je stalan posao. Kad se Flojdu prijede nešto posebno – on okrene Kijanu.
"Dostupna sam mu 24 sata, sedam dana nedeljno", kaže Šef Kju za Biznis Insajder.

A šta zapravo jede Mejveder? Goveđe takose, goveđe ražnjice, špagete sa domaćim sosom, ribu spremljenu na način karaterističan za Luizijanu, iz istog mesta čuveno čorbasto jelo gambo, sve organski naravno. I iznad svega volov rep u sosu od pirea i brokolija što mu je, kako navodi Kijana Džeferis, apsolutno omiljeno.

Sve skupa mnogo proteina, malo ugljenih hidrata i dosta povrća.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Flojd Mejvederboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara