Žarko Kisić (©MN Press)
Žarko Kisić (©MN Press)

Kapiten Vojvodine Kisić: Treba da napravimo restart, da dođemo ponovo do daha

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 17:51

Veruje iskusni dizač da će se ekipa brzo vratiti u pobednički ritam

Malo je posustala Vojvodina posle osvajanja drugog trofeja u sezoni. Prvo je mlada Narančićeva ekipa poražena od Spartaka, a posle i od Radničkog. Niko u Novom Sadu ne brine zbog vezanih pobeda, jer su svi uvreni da će vrlo brzo sve ponovo biti onako kako žele.

Posle izgubljene utakmice od raspoloženih Kragujevčana utiske je izneo kapiten Žarko Kisić.

Izabrane vesti

"Jeste definitivno neki pad, ali ne bih rekao da je u formi, više je energetski. Mi smo prošli kroz jedan period koji je bio euforičan, težak - u našim vitrinama su dva trofeja. E sada, sa ovakvim sastavom i ekipom... Mi moramo da imamo roster koji će ovo mentalno da iznese, da dođe na ovako jaku i tešku utakmicu i bude spreman psihički i fizički, kao i da nas zaobiđu te povrede. Nismo uspeli večeras, ali mislim da smo imali dobre momente. To je ono za šta treba se hvatamo i da nadograđujemo ponovo", rekao je sinoć posle poraza kapiten Žarko Kisić. "Mi treba da napravimo restart, da se regrupišemo i da dođemo do našeg daha i igre koju smo imali od početka lige pa do Kupa. Ja verujem u saigrače, kompletan stručni štab i Uprava veruje u nas. Mi samo treba da krenemo još jače".

Trener Vojvodine Marko Narančić je čestitao Radničkom na zasluženoj pobedi.

"Mi smo nervozno ušli u utakmicu, svaki set smo veoma loše otvarali. Oni su pravili prednost od pet, šest poena, a onda je to veoma teško juriti. Primačima definitivno nije bio dan, pa smo bili prinuđeni da igramo na jednoj polovini mreže, što je veoma teško. Nismo imali ni teoretske šanse da dobijemo jednu ovako sjajnu ekipu", priznao je Narančić.

Do kraja ligaškog dela Novosađani imaju još dva ispita, a posle ih čekaju velike bitke u plej-ofu.

"Radimo sve na tome da podignemo igrače, međutim u sezoni smo već dva puta dizali formu do pika - za Superkup i Kup. Da li ćemo treći put uspeti da to uradimo za kratko vreme - videćemo. Po mom mišljenju je sve ovo normalno - da li ćemo biti malo bolji ili lošiji... Definitivno u ovom periodu nije naša najbolja igra", podvukao je Narančić.

Vojvodina trenutno ima skor 13-7 na četvrtoj poziciji, a do kraja ligaškog dela igra još sa Borcem i Ribnicom.


tagovi

OK VojvodinaSuperliga Srbije u odbojciOK Radničkižarko kisićMarko Narančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara