""
""

Kimi sumnja! Miriše li sve na šibicarenje Skuderije?

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.05.17. | 10:53

Ledeni Finac nije iskoristio pol-poziciju... Nije zbog toga grešnik, a prokockao je, ili su mu servirali igru za gubitak plasmana prilikom posete boksu

Ljubitelji Formule 1 se s pravom pitaju da li je Kimi Rajkonen izgubio pobedu na osnovu odluke ekipe. Sve deluje poprilično šibicarski, jer posle posete boksu, Sebastijanu Fetelu su se otvorila vrata pobede. Ferari ipak odbija da prizna nameštaljku. Oni jednostavno kažu da je tok trke režirao plasman. To govori Fetel na sav glas.
Nije, nije zaista bilo nikakvog plana niti timske naredbe. Razgovarali smo u toku trke i svima je bilo jasno. Shvatite da onaj ko vodi ima prioritet. Da sam ja morao da biram prvi, isto bih uradio. Ovo je jedan od retkih trenutaka kada imate pozitivan ishod, a otišli ste u boks kasnije od kolege. Ali, pravila su jasna! Ako ste se kvalifikovali ispred, vi ste prioritet, nema tu filozofije“, rekao je Sebastijan Fetel, a šta na to kaže Kimi Rajkonen?
„Hm, hmTeško je bilo šta reći. To je ipak drugo mesto ali nisam nešto preterano oduševljen. Tako je kako je, pa videćemo šta možemo da uradimo na narednoj trci”, poručio je Kimi Rajkonen.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFormula 1Kimi RajkonenSebastijan FeteltaktikaVN Monaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara